I annonssamarbete med OSCAR & CLOTHILDE

Welcome to the jungle – låt naturen ta plats i inredningen i höst

Härlig, lummig grönska som möter lekfulla inredningsdetaljer med inspiration från djurvärlden. Och så mässing till det förstås. Inspirationen kommer från svenska märket Oscar & Clothilde, och alla produkter kan du handla direkt här i artikeln.

shoppingbalk shopping

Växter i alla dess former har gått från trenddetalj till en självklarhet i mångas hem och nu är det inredningens tur att omfamna djungelns skönhet. Sköna hem inspireras av Oscar & Clothildes unika design och har valt ut produkterna som gör hemmet extra spännande i höst – som att kliva in i en djungeloas!

Psst… Du kan klicka hem inredningen direkt här i artikeln!

Oscar & Clothilde papegoja

Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla hos Sköna hem Shopping.

oscar-clothilde-1

Grönska som möter mässing och djurliv

Vi minns ananaslamporna och palmtapeterna, men nu är det apan som gäller. Till skillnad från tidigare flugor är denna här för att stanna – tänk bara på Kay Bojesens lilla träapa som blivit en riktig klassiker sedan den kom till världen 1951. Den lamphållande skulpturen ”Apa” från Oscar & Clothilde är en lekfull detalj som i sin svarta och vita kulör passar i de flesta hem.

osar-clothilde-apa

Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla hos Sköna hem Shopping.

oscar-clothilde-2

Oscar & Clothilde är designhuset som snabbt har letat sig in som en favorit i svenska hem, med sin bekymmerslösa stil som väver samman svunna epoker med de senaste trenderna. En ”besjälad” stil kan man även kalla det, då antik möter modernt i en evigt spännande mix.

Temat bland produkterna som Sköna hem valt ut (som du kan handla direkt här i artikeln) går i grönt och mässing, vilket skapar en svårslagen kombo. Snäckor, elefanter och papegojor tillför personlighet och lekfullhet till inredningen.

shopping inforuta horisontell
3 knep för att lyckas med djungel-inredning

  • Matcha gröna toner med mässing och naturnära material som obehandlat trä och läder.
  • Satsa på några större gröna växter som Monstera, Fiolfikus eller Förmakspalmer, dessa kan användas som inredningsdetaljer även i mörkare delar av hemmet.
  • Kuddar och textilier i gröna sköna toner eller med bladiga mönster och gärna några roliga showpieces (som underläggen med djurmotiv högre upp i artikeln) sätter pricken över i:et.

”Det gäller bara att våga! – Marie Wärme, inredare på Sköna hem.

NUVARANDE Welcome to the jungle – låt naturen ta plats i inredningen i höst
NÄSTA Bästa husmorsknepet för att få rent missfärgade tekoppar