Soffbord kan se olika ut

I Sköna hem är ett soffbord många gånger inte ett bord. Förvisso är det en möbel i anslutning till soffan att ställa ifrån sig koppen, ett glas eller lägga boken på.

Men inte måste ett soffbord vara en rektangulär platta med fyra ben i höjden 40-50 centimeter. (Även om vi givetvis presenterar traditionella soffbord i Sköna hem också!)

Lika ofta har vi bilder från hem där ett soffbord kanske är en koffert, eller en bordsskiva på en trave böcker, en upp- och ned-vänd låda, en omgjord pall, ett schackbräde med fot – helt enkelt olika kreativa lösningar för att skapa ett eget soffborg. Sköna hem besöker ofta hem där ägarna har funderat i nya banor. Lösningarna blir tänkvärda, inspirerande och annorlunda. Inte sällan har ett soffbord flera funktioner – det kan också vara sittpall, eller ha en löstagbar bordsskiva som kan bli en bricka eller ett en spelplan, eller ha lådor och vara förvaringsmöbel. En till synes enkel möbel kan rymma oanade möjligheter till variation.

Sköna hem tipsar också om de butiker och möbelvaruhus som har tänkt lite extra vad gäller soffbord. I spännande material och i överraskande färger kan ditt nya soffbord bli en häjdpunkt i rummet. Oavsett vilken stil du föredrar – djärv design eller klassisk form – så försöker vi på Sköna hem entusiasmera dig i ditt val.

Soffbord är bara ett av de otaliga ämnen Sköna hem tar upp. I våra inredningsreportage, i intervjuer och frågespalter skriver vi om allt som har med ditt boende att göra. Sköna hem är Sveriges ledande och mest välrenommerade inredningstidning i internationell klass. Den ger i första hand inspiration och köpråd. Sköna hem är genom sin användbarhet första val för en läsekrets som är intresserad av ett vackert hem och av att följa med i det allra senaste.

NUVARANDE Soffbord kan se olika ut
NÄSTA Gult sätter tonen