I annonssamarbete med Ellos

Kalla hösthelger – tid för mys med barnen

November och december två riktiga mysmånader. Gosa in dig i flanellpyjamasen, dra på barnen raggsockar och svep morgonrocken extra hårt runt mannen. Höstehelgerna och kommande adventshelger innebär kvalitetstid med barnen – så ta dig tid och njut.

NYellospappabarn

Julen närmar sig med stormsteg och varje helg är ett nytt tillfälle att mysa – med hela familjen. Sovmorgon eller inte – hoppa i pyjamasen eller mysdressen, läs sagor, lussebullar eller julpyssla tillsammans. Allt iförda myskläder – från topp till tå.

ellospjamasbras

Från och med nu går den öppna spisen på helvarv i höst och i kommande vintermörker. Tänd en brasa lagom till helgfrukosten och låt värmen och doften sprida sig i huset under resten av helgen. Framför brasan är den perfekta platsen att i pyjamas och mysiga tofflor dricka sin morgonchoklad, äta kvällsmackan eller varför inte ta ett glas vin?

ellospjamasmystrebarn

Redo för kuddkrig, lussebullsbak eller legobygge? I sköna pyjamaser kan barnen göra det mesta. Tvådelad eller overallmodell, långa eller korta ärmar väljer ni själva och glöm inte att ta något varmt om fötterna.

ellospjamasbebismamma

Ett nattlinne i t-shirtmodell variant knälång är skön att sova i men passar även bra för heldagsmyset. Med ett par flanellbyxor och mjuka strumpor blir det svårt att ta på sig vanliga kläder en sådan här dag. Och klart att lillan/lillen också ska ha en mysig pyjamas, här är en mjuk variant i rosarutigt.

ellospyjamastvakillar

Dubbelt upp i fina pyjamaser. Att leka och busa blir dubbelt så roligt i sköna, mjuka och löst sittande pyjamaser.

NYellospappabarn

Så skönt med helg! Avsluta frukosten med sagoläsning i sängen. Pyjamas och raggsockor är obligatoriskt. Vill du hellre mysa vidare i morgonrocken så har vi rockar för hela familjen, i alla storlekar och i en uppsjö av färger. Kort sagt – här hittar du morgonmys för hela familjen.

Mys vidare i höstmörkret genom att smygtitta på årets julpynt? Eller varför inte ta en titt på trendigt höstmode eller hur du inreder snyggt med djur i ditt hem.