I annonssamarbete med Ellos

Låt ljuset komma in – förnya rummet med gardiner

Rama in dina fönster med vackra gardiner för en hemtrevlig känsla. Det finns antagligen inget enklare och snyggare sätt att förnya ett rum på. Med fräscha gardiner blir känslan i rummet som ny. Här vill vi inspirera dig att hitta dina favoriter.

ellosgardinstartmama

Gardiner ramar in ditt fönster på ett hemtrevligt sätt och ger hela rummet ett nytt utseende. Att byta gardiner är ett enkelt sätt att snabbt förnya eller fräscha upp ett rum.

gardin1

Panellängder ramar vackert in ditt fönster. Det finns mängder av olika modeller på gardiner, panelvarianten gör sig bra om du vill ha en rak och till synes enkel gardin.

gardin2

Roll up gardin eller hissgardin som den också kallas, är ett perfekt alternativ i barnens rum där det ska vara enkelt att ställa om från lek och bus till sagoläsning och sköna nätter. Även i badrummet vill vi kunna skärma av och stänga ute insynsmöjligheterna och en gardin som är lätt att justera till önskad längd är därför ett måste. Det här grafiska mönstret är något vi kommer att se mycket av på både textilier, tapet och mode i höst.

gardin3

Stora, rymliga fönster inspirerar och skapar rum med utsikt. Med rätt inramande gardin blir fönstret rummets mittpunkt och med en skön fåtölj – även en behaglig plats att läsa din favoritbok. De rosa gardinerna har en baksida av viskos vilket stoppar ljusgenomsläppet. Perfekt val under sommaren, men även andra delar av året passar de bra eftersom de fungerar som insynsskydd.

De blå gardinerna i bomull ger även dem insynsskydd, ljusgenomsläpp och en trivsam känsla.

gardin5

Äkta linnegardiner skapar en lyxig känsla. Lin är ett starkt material som ger ett skönt rum att trivas i. Linnegardiner kan du ha i vilket rum som helst i huset, men allra bäst gör de sig i stora, ljusa fönsterpartier.

För dig som vill sy själv och välja ditt eget favorittyg så har vi mängder av snygga tyger som metervara.

gardin6

Gardiner i skirt material ger ett superfint ljusinsläpp och sätter stil och känsla i rummet. Genom att låta gardinerna gå ända ner i golvet, skapar du en härlig rymd. Den här gardinvarianten finns i flera aktuella färger, vilken blir din favorit?

Vi på Ellos älskar inredning och mode! Du missar väl inte höstens hetaste trend – koppar? Och på modefronten dominerar det slitstarka materialet skinn, här hittar du våra modefavoriter. Passa även på att uppdatera din basgarderob – här hittar du plaggen som måste ingå.