Resor & Event

Res med Sköna hem till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.


Aktuella resor & event 2018

Följ med Sköna hem till trendiga Milano!

Följ med och upplev Milanos mästerverk. Tillsammans med vår kunniga ciceron Sofia Silfverstolpe, upplever vi det fashionabla Milano, centrum för Europas mode- och designindustri.
Med vårt super-exklusiva program kommer vi bakom kulisserna på de trendigaste inrednings-, design- & modehusen. Vi får träffa tongivande designers och gallerister och uppleva helt unik shopping! Resan äger rum 14-17 september. Läs mer och boka HÄR.

Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

www.bontravel.se