Handla Karolina Palmérs unika konst: ”Mina kunder behöver en färgklick i sitt hem!”

Karolina Palmérs konst utmärks av starka färger och harmoniska motiv som livar upp vilken inredning som helst. Nu kan du handla Karolina Palmérs originalmålningar och bästsäljande posters med 20 procents rabatt – endast hos Sköna Hem!

Karolina Palmér har aldrig kompromissat sin kärlek till färg. Harmoniska och smått överraskande färgkombinationer gör tavlorna, som Karolina målar hemma i källarateljén i Kungsbacka, minst sagt speciella och unika. Nu kan du handla Karolina Palmérs originaltavlor (som endast säljs hos Sköna Hem) och bästsäljande posters här i artikeln, med exklusiv rabatt till och med 25 maj 2017.

shoppingbalk shopping

Karolina Palmér, hur kommer det sig att du målar med mycket färg och ansikten?

– Färg har blivit till mitt signum. Ibland brukar jag börja med att måla i svart och utan människor först, men känner alltid direkt att det är något som saknas. Så då lägger jag till en färgklick och någon form av figur för att få till känslan som jag behöver för att bli nöjd med mina målningar.

Handla Karolina Palmérs posters, klicka på plusset i bild eller på produkterna nedan. Utcheckning sker med Klarna:karolina-palmer-konst”Time to bloom” säljs som poster i storleken 30×30 cm.

karolina konst-2

Handla alla posters från Karolina Konst HÄR.

Vad är det för känsla?

– Jag vill få till en glädjefylld och skön känsla som inte skapar ångest. Alla kan självklart tolka titlarna och motiven olika men jag vill att det ska kännas harmoniskt och positivt.

Skärmavbild 2017-03-31 kl. 10.23.05Till vilken inredning passar din konst? 

– Gillar man inte färg gillar man troligtvis inte min stil. Många av mina kunder har avskalade och ljusa hem och vill ha en färgklick som livar upp. Man kanske har tänkt på möbler i inredningen men glömt bort väggarna. Men det finns även dem som matchat tavlan till färgglad inredning. Den passar till olika personligheter!

Gillar man inte färg gillar man troligtvis inte min stil. Gör man det – ja, då brukar man falla för den!

Handla Karolina Palmérs originalmålningar – till 20 % rabatt

Originalmålning "blue eyes girl" från Karolina palmer konst exklusivt hos sköna hem.Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

karolina palmer original

Ta inredningen till nya höjder – nu kan du handla Karolina Palmérs originalmålningar ”Printemps”, ”Tack vare dig” och ”Blue Eyed Girl” med 20 % rabatt till och med 25 maj 2017. Målningarna säljs endast på Sköna Hem, ingen annan sajt, med endast ett exemplar vardera.
Matcha Karolina Palmérs konst i din inredning.

Vad är tanken bakom titlarna på dina målningar?

– Ofta inspireras jag av låttitlar när jag döper mina målningar, men det kan även vara exempelvis ett citat. Ibland kommer jag på titeln medan jag målar och ibland kan det ta ett bra tag efter att tavlan är klar. Det är viktigt för mig att titeln stämmer överens med målningens känsla.

Vad inspirerar dig?

– Jag hittar inspiration i allt från naturen till mode- och inredningstidningar. Ofta får jag idéer mitt i natten när jag sover, om särskilda färgställningar. Jag utgår alltid från färg i mina tavlor – sen kommer resten av sig själv!

Följ Karolinas Instagram här.