Sköna hems inredningskurser

Älskar du inredning och vill få mer kunskap? Välj bland kurserna nedan för att hitta den som passar just dig! 

Sköna hems populära inredningskurser ger dig fördjupad kunskap om inredning, färglära, ljussättning, möblering och olika möbelstilar. Vi erbjuder både kurser med kursledare i våra egna lokaler, och trevliga kringarrangemang som mingel och middag med likasinnade, och webbkurser som du kan göra precis när det passar dig, på mobil, dator eller surfplatta.

Boka här!


Kurser i våra lokaler

 

Grundkurs

Sköna hems inredningskurs Grundkurs vänder sig till dig som har ett stort intresse av inredning men vill få ytterligare inspiration, kunskap och verktyg för att själv kunna försköna ditt hem.

Boka Grundkursen här!

Grundkurs de luxe

Vi har fått många förfrågningar om en längre grundkurs, så Grundkurs de luxe sträcker sig över hela 3 dagar!

Boka Grundkurs de luxe här!

Fortsättningskurs

Sköna hems Fortsättningskurs vänder sig till den som gått Sköna hems grundkurs i inredning och nu vill fördjupa sina kunskaper inom färg- och ljussättning, material och form. Under två produktiva, intensiva kursdagar läggs tonvikten på praktiska övningar med olika material.

Boka Fortsättningskurs här!

Fortsättningskurs de luxe

Vi har fått många förfrågningar om att också införa en längre fortsättningskurs, så Fortsättningskurs de luxe innebär hela 3 dagar av fördjupande och praktiska övningar! Den vänder sig till dig som gått Sköna hems grundkurs i inredning och vill få ytterligare kunskaper inom färg- och ljussättning, material och form.

Boka Fortsättningskurs de luxe här!

Avancerad projektarbeteskurs

Avancerad projektarbeteskurs i inredning i Sköna hems regi är en praktiskt orienterad fördjupningskurs som vänder sig till dig som redan gått grundkursen och fortsättningskursen. Den passar dig som vill utvecklas ännu mer och gå riktigt på djupet med bland annat materiallära, behovsanalyser och trender.

Boka Avancerad projektarbeteskurs här!

Ge bort ett presentkort på någon av våra fysiska inredningskurser. Mer info här.


Företagskurs

Under åren har vi arrangerat många kurser för olika företag. Det handlar om säljpersonal i inredningsbutiker, säljare på nybyggnadsprojekt för större byggföretag, företag i färgfackhandeln och många andra som gått våra intensiva och inspirerande kurser i inredning.


inredning i sociala medier

Gör inredningssuccé i sociala medier!
– lär dig styla, fotografera och redigera med mobilen

Vill du göra succé i sociala medier med vackra och inspirerande inredningsbilder? Vi lär dig hur du gör!

Läs mer här


 

Webbkurser

Sköna hem i samarbete med Hildur Blad: Sätt färg på väggarna, Digitala moodboards och Färgsätt ditt hem som en inredare. Webbkurserna kan du genomföra när det passar dig, på dator, surfplatta eller i mobilen.

Här hittar du Sköna hems webbkurser