Sköna hems populära inredningskurser ger dig fördjupad kunskap om inredning, färglära, ljussättning, möblering och olika möbelstilar. Om du älskar inredning och vill få mer kunskap finns det en kurs för dig! Vi kan erbjuda både kurser med kursledare i våra egna lokaler, och webbkurser som du kan göra när det passar dig, på mobil dator eller surfplatta.

Vardagsrum med soffa från Mio

Webbkurser

Sköna hem i samarbete med Hildur Blad: Sätt färg på väggarna, Digitala moodboards och Färgsätt ditt hem som en inredare. Webbkurserna kan du genomföra när det passar dig och går att göra på dator, tablet och mobil.

Här hittar du Sköna hems webbkurser.

Kurser i våra lokaler

Grundkurs

Sköna hems inredningskurs Grundkurs vänder sig till dig som har ett stort intresse av inredning men vill få ytterligare inspiration, kunskap och verktyg för att själv kunna försköna ditt hem.

Grundkurs de luxe

Sköna hems Grundkurs de luxe vänder sig till dig som har ett stort intresse av inredning och vill få ytterligare inspiration, kunskap och verktyg för att själv kunna försköna ditt hem. Vi har fått många förfrågningar om en längre grundkurs. Grundkurs de luxe är en tre-dagarskurs.

Fortsättningskurs

Sköna hems fortsättningskurs vänder sig till dig som gått Sköna hems grundkurs i inredning och vill få ytterligare kunskaper inom färg- och ljussättning, material och form. Under två produktiva kursdagar läggs tonvikten på fördjupande, praktiska övningar.

Fortsättningskurs de luxe

Avancerad projektarbeteskurs

Sköna hems Avancerade projektarbeteskurs i inredning är en praktiskt orienterad fördjupningskurs som vänder sig till dig som redan gått Grundkurs i inredning och Fortsättningskurs i inredning. Det är en kurs för dig som vill utvecklas ännu mer och gå djupare in på bland annat materiallära, behovsanalyser och trender.

Ge bort ett presentkort på någon av våra fysiska inredningskurser. Mer info här.

Företagskurs

Under åren har vi arrangerat många kurser för olika företag. Det handlar om säljpersonal i inredningsbutiker, säljare på nybyggnadsprojekt för större byggföretag, företag i färgfackhandeln och många andra som gått våra intensiva och inspirerande kurser i inredning.