Ikea har ett stor sortiment av utemöbler till trädgård och altan. Här har vi plockat några godbitar till trädgård, balkong och altan.

tradgardsmobler_ikea

Utesäsongen är i full blom, och det är hög tid att börja tänka på trädgården och utemöbler. Har du redan en uppsättning utemöbler som du är nöjd med är det bara att skrida till verket med rengöring och fixande. För alla andra kommer här lite härligt inspiration till trädgården. Utemöbler i miljöer vi drömmer om till sommaren!

Utemöbler i konstrotting. Arholma i konstrotting passar utmärkt i ett växthus modell större, alternativt på ett trädäck.

ikea_tradgardsmobler_arholma

Utemöbler i vitt passar i trädgårdens alla hörn, och ger en lantligt romantisk känsla som gjord för hallonsaft eller ett glas rosé! Serien Ängsö finns både i brunlaserat och i vitt.

ikea_tradgardsmobler_angso

Drömmen om ett stort växthus där det finns gott om plats för utemöbler! Här syns Äpplarö i underbar miljö.

ikea_tradgardsmobler_applaro

Ett planteringsbord hör trädgården till. Ikeas Hindö är nytt för säsongen och skapar omedelbart habegär för alla med gröna fingrar.

ikea_tradgardsmobler_hindo

En caféstol har man alltid plats till, även om man har en balkong modell mindre. Denna är ur serien Läckö som även har fina utemöbler i konstrotting.

ikea_tradgardsmobler_lacko

Uteblysning är ett måste i sommarträdgården! I serien Solvinden finns många fina exempel på utebelysning.

ikea_tradgardsmobler_solvinden

Utemöbler ur serien Tunholmen är lätta, stabila och helt underhållsfria. Som hittat (sedan önskar man även den där vackra tegelväggen till sin uteplats, men det är en helt annan historia…!)

ikea_tradgardsmobler_tunholmen

Ikea PS Vågö kan man inte annat än att älska. Stilrena, praktiska, underhållsfria och sittvänliga. Vad mer kan man begära av en utemöbel!?

ikea_tradgardsmobler_vago

cecilia-ohrn-byline2

NUVARANDE Utemöbler från Ikea – så får du (extra) fint i trädgården
NÄSTA 10 inspirerande trädgårdar där barnen får ta plats