Välkomna till Sköna Hems webbkurser. Kurserna kan du genomföra när det passar dig och går att göra på dator, tablet och mobil.

Ge bort en webbkurs (eller ta en själv)!

skh-webbkurs-presentkort

Här hittar du alla våra kurser som du antingen kan gå själv, eller ge bort som gåva!

Här kan du hämta presentkortet och skriva ut det: Presentkort

1. Sköna hems webbkurs: Sätt färg på väggarna

Sätt färg på väggarna – Basen för att lyckas med färg i din inredning

I den här kursen får du ta del av min checklista som hjälper dig att lyckas med kulörvalet. Och för att du ska kunna tolka dina svar och slutligen landa i en kulör eller tapet går vi steg för steg igenom vad det är som påverkar upplevelsen av en kulör och hur du bör förhålla dig till dessa parametrar. Jag delar dessutom med mig av mina tips och trix.

 

skonahem-button

2.Sköna hems webbkurs: Digitala moodboards

Lär dig göra digitala moodboards – Bästa sättet att samla inspiration till din inredning

I den här kursen får du lära dig att göra en digital moodboard, på din iPad. Fördelen med att göra en digital moodboard är att du har ett obegränsat utbud av bilder att välja bland och dessutom går det snabbt att hitta bra bildmaterial. Ingen inredningstidning kan slå Google i att hitta just den där bilden du är på jakt efter, på så kort tid. Dessutom slipper du klippa i dina tidningar.

 

skonahem-button

3.Sköna hems webbkurs: Lär dig kombinera färger

Färgsätt ditt hem som en inredare – Lär dig NCS-systemet, proffsens färg-teori

Många gillar färg men känner sig väldigt osäkra när det gäller att kombinera färger. Kanske är du en av dessa? Det ska vi i så fall råda bot på i denna kurs.

Efter kursens slut, när du knäckt färgsättningskoden är målet att du ska veta hur du kombinerar färger på ett sätt som känns harmoniskt och balanserat, tilltalar dig och passar din inredningsstil.

 

skonahem-button