I annonssamarbete med OSCAR & CLOTHILDE

Shopping: 12 sagolika detaljer som blåser liv i inredningen

Låt kreativiteten ta uttryck i ditt hem - och gör underverk för såväl inredning som trivsel. Sköna hem har, med inspiration av klassiska sagan "Alice i underlandet", valt ut 12 produkter från Oscar & Clothilde som gör en tråkig inredning intressant.

shoppingbalk shopping

Våga oanade kombinationer som skapar liv

Hur lyckas man då med att få in det excentriska i inredningen utan att det hela resulterar i en cirkus? Hemligheten är balans. Tänk på färger och mönster som kompletterar varandra, exempelvis guld och grönt eller rött och rosa. Våga bryta av den minimalistiska skandinaviska stilen med oanade detaljer, det är nämligen dessa som blåser liv och humor i inredningen. Kom ihåg är att inredning inte alltid behöver vara så ”seriös” — utgå från hemmets personlighet och lek med färg och form för att skapa rum som du trivs i (och som tillför glädje till vardagen).

butik-oc
Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla hos Sköna hem.

o&c-1

LÄS ÄVEN: Welcome to the jungle – låt naturen ta plats i inredningen i höst

Med inspiration av sagovärldens väsen

Inspirationen till denna artikel har vi hittat i den klassiska sagan ”Alice i underlandet”. Låt statyn av den finklädda räven hälsa gästerna välkomna i hallen, addera en rosa lampskärm i vardagsrummet eller slut vinflaskan med en pittbull-vinpropp. Överraska med en ”metall”-kudde som i själva verket är av mjukaste sammet och byt ut den klassiska vasen i glas mot en varianten ”Futura bullseye” som leker med geometri. Bara fantasin sätter gränserna!

Psst.. Du vet väl att du kan klicka hem alla produkter direkt här i artikeln?

oscar-clothilde-2

Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla hos Sköna hem.

o&c-2

shopping inforuta horisontell

NUVARANDE Shopping: 12 sagolika detaljer som blåser liv i inredningen
NÄSTA Inred med Sköna hems egna färger – unik kollektion med 16 lyxiga kulörer