Ingenting är som en frisk höstpromenad!

Jo, känslan när man kommer in i värmen igen, häller upp en kopp te i favoritporslinet, kryper upp i soffan bland kuddar och virar in sig i en mysig pläd!

Lexingtons grundare Kristina Lindhe ger dig 15 stilsäkra inredningstips!

Till hösten, när vi ”flyttar in” igen sätts våra kreativa ådror på prov. Naturens oändliga väggar och varierande motiv får oss att genast vilja göra om och förändra hemma.

Vad ska man tänka på för att förändra på ett stiligt och smakfullt sätt? Här delar Kristina Lindhe med sig av sina exklusiva inredningstips!

1. Tänd en brasa

2.  Bricka med ljus eller stilleben på.

3. Morgonstund har guld i mund, som det heter. Fånga dagen med en frukost på verandan, invirad i duntäcket klädd i maskulina skjortrutor. Lexingtons klassiska porslin finns nu även i sobert grått, perfekt till höstens trendiga dukningar.

4. Lappar, ljus i gamla syltburkar

5. Vacker förvaring

6. Sov som en prinsessa i Lexingtons nyhet…….

7. Ljus kan man inte få för mycket av till hösten. Har du ingen brasa går det utmärkt att tända lite olika ljus. Förvara dem i en glasburk eller lykta och tänd ett doftljus som sprider sina doftnoter hemma.

Samla höstens vackra blomster i ett vackert stilleben. Färger former och material i en oväntad mix skapar ett vackert utropstecken. Till hösten lanserar Lexington sin nya parfym

Nyhet i Lexingtons höstkollektion är lampan! 

Istället för tavlor, skapa ett eget uttryck på väggen med hjälp av fjädrar.

8. 

9. Glöm inte bort våra fyrfotade vänner. Även de tycker det är skönt att kura i hop sig på en egen kudde framför brasan. Kanske gillar den till och med de supermjuka plädarna.

10.

11.