I annonssamarbete med OSCAR & CLOTHILDE

På jakt efter julklappar till inredningsälskaren? Eller kanske efter en liten present till dig själv? I samarbete med Oscar & Clothilde tipsar Sköna hem om nio julklappar som garanterat kommer att gå hem! Klicka på plusset i bilderna för att handla direkt i artikeln.

9 stilrena inredningsklappar

Ljusstake i metall

Ljusstake, 485 kr. Stilren, diskret och annorlunda – allt vi önskar av en ljusstake! Klicka på plusset i bild för att handla.

Té-set i malakitmönster och guld

Té-set, 2 659 kr/2 st. Ett vackert set med kopp och fat går alltid hem – med fångande färger som dessa kan det gärna stå framme! Klicka på plusset i bild för att handla.

LÄS ÄVEN: 12 mysiga dekorationer för julkänsla i hemmet – klicka hem här 

Brevpress med form av solsystemet

Brevpress, 599 kr. En brevpress som för tankarna till rymden och planteter långt, långt bort. Klicka på plusset i bild för att handla.

Väggdekoration – bestick

Väggdekoration, 1595 kr. Denna dekoration blir hur snygg som helst i köket – en härligt modern twist på konst! Klicka på plusset i bild för att handla.

Quiltad pläd

Quiltat överkast, 780 kr. Skapa harmoni i sovrummet med hjälp av textiler. Klicka på plusset i bild för att handla.

LÄS ÄVEN: Inred mjukt – textilerna som höjer mysfaktorn i hemmet

Bokstöd i trä

Bokstöd, 1195 kr/1 par. Mörkt trä passar in i de flesta hem – en väluppskattad present att spara för livet. Klicka på plusset i bild för att handla.

Mässingfärgat sidobord

Sidobord, 2495 kr. Lyxa till det med en riktig tio-poängare till sidobord, kanske som en gemensam julpresent till ert hem? Klicka på plusset i bild för att handla.

Dekorationsbok

Bok om Christian Dior, 699 kr. En bok är den perfekta inredningsdetaljen! Låt den ligga framme för att beskådas och bläddras i. Klicka på plusset i bild för att handla. 

Jordglob

Dekoration, 369 kr. En jordglob är klassikern som alltid går hem. Perfekt att ställa i arbetsrummet eller vardagsrummet.Klicka på plusset i bild för att handla. 

shopping inforuta horisontell