I annonssamarbete med LUXAFLEX

Ett hem med mycket ljusinsläpp och många fönster är alldeles underbart, men det kan vara knepigt att hitta gardiner som passar. Nu är jakten slut! Vi har hittat ett alternativ som fungerar för olika fönsterstorlekar (och sätter guldkant på vardagen!).

Att hitta gardiner om du bor i ett nybyggt eller arkitektritat hus med udda mått på fönstren är inte det lättaste. Vissa fönster är så stora att inga gardiner verkar passa medan andra är mindre men svåra att nå upp till. Eftersom de är så vackra vill man själv kunna justera när de ska vara täckta och inte.

Vi har hittat ett enkelt och härligt gardinalternativ där allt skräddarsys exakt efter fönstret mått och dessutom går att styra med en app eller fjärrkontroll: Luxaflex PowerView® motorisering, smarta gardiner som dras upp, ned, vinklar och roterar efter din dygnsrytm och dina behov. Det gör din vardag både enklare och skapar en skön atmosfär.

Här har vi har listat våra 5 favorit-funktioner:

1. Låt solens strålar väcka dig innan alarmet går igång

Luxaflex_VVB_1469

Foto: Luxaflex

Koppla ihop tidsinställning med soluppgång och solnedgång. PowerView® appen räknar själv ut tidpunkt för att utnyttja solens energi maximalt.

Ställ in att persiennerna eller gardinerna långsamt ökar ljusinsläppet precis som en riktig soluppgång. Genom att förbereda kroppen på att vakna känner du dig mer utvilad och får en behagligare start på dagen. Helt underbart!

2. Styr gardinerna på semestern och håll tjuvarna borta

Luxaflex_DS_1622

Foto: Luxaflex

Vardagslyx. När du väl är igång är det svårt att föreställa sig livet utan dem. Design och funktion av högsta kvalitet.

Om du är hemifrån en längre tid kan huset eller lägenheten se obebodd ut om gardinerna hela tiden är i samma läge. Med PowerView® motorisering kan du styra gardinerna med din mobiltelefon eller surfplatta oavsett var du än befinner dig. Du kan även ställa in dem så att de gör detta vid bestämda tidpunkter.

3. Säg hej då till blekta möbler

Luxaflex_Y1A0325

Foto: Luxaflex

Barnsäkert! Den enkla batteridrivna konstruktionen är helt barnsäker eftersom inga linor eller kedjor behövs.

Med smarta gardiner behöver du inte komma ihåg att dra för när solen lyser som starkast. Ställ in dina gardiner rätt och blekta möbler och en bostad varm som ett växthus är ett minne blott.


Letar du gardiner för udda fönstermått? Luxaflex gardiner skräddarsys exakt efter fönstret! Hitta din favorit här. 


4. Styr gardinerna från sängen

Luxaflex gardin sovrum

Foto: Luxaflex

Med ett stort urval färger och vävar tillsammans med innovativa valmöjligheter får du gardiner som är lika vackra som intelligenta.

Ett sovrum ska vara mörkt och svalt för en behaglig sömn. Oavsett var dina fönster i sovrummet är placerade kan du mörklägga dem med en enkel knapptryckning när det är dags att sova. Enkelt och bekvämt.

5. Välj själv hur just du vill ha det

Luxaflex sovrum

Foto: Luxaflex

Tänk stora gardiner i sovrummet även om du har mindre fönster. Det är skapar en lyxig hotellkänsla.

Du kan ställa in den elektriska gardinens beteende för en bestämd veckodag eller tidpunkt. Kanske vill du skärma av insynen under kvällen när det blir mörkt ute och det är tända lampor inomhus.

Använd PowerView® appen och ställ in hur du vill ha dina gardiner genom din mobil eller surfplatta. Du kan också styra dem med en fjärrkontroll.

Luxaflex app

Foto: Luxaflex

TIPS! Anslut Luxaflex PowerView® motorisering till Google Home och andra digitala assistenter. Det är nästan som att ha en betjänt, som styr gardinerna efter dina behov och önskningar.

Får du panik av teknik? Lugn, det här är inte så krångligt. Med en enkel knapptryckning justerar du snabbt en gardin eller grupper av gardiner – och din vardag kommer att bli mycket härligare!