I annonssamarbete med OSCAR & CLOTHILDE

Textiler är en självklar del i hemmet – som ramar in och mjukar upp inredningen. Sköna hem har valt ut tolv överkast, plädar och kuddar från Oscar & Clothilde som verkligen förhöjer stämningen i rummet.

Stålgrå, smutsrosa och jordfärgat är färgerna vi ser hos Oscar & Clothilde denna säsong. Tidlösa kulörer som passar den skandinaviska inredningsstilen, antingen för att följa ett jordnära tema eller för att tona ned färgstarka möbler. Tänk en stålgrå pläd över den turkosa soffan eller den senapsgula sammetspuffen – kombinationer som bryter av utan att färgerna skär sig. Scrolla ned för att handla Sköna hems utvalda textiler från Oscar & Clothilde!

LÄS ÄVEN: 12 sagolika detaljer som blåser liv i inredningen

Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla hos Sköna hem.

OC-overkast

Miss-matcha kuddar i dova toner

Att miss-matcha i dova toner är ett hett tips som ger liv till inredningen men ändå håller den nedtonad. Mossgröna, harlequin-mönstrade och senapsgula kuddar skapar en oövervinnlig kombination i soffan.

kudde-oscar-clothilde
Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla hos Sköna hem.

oc-kuddar

Tips! Känns det ”för mycket” med miss-matchande färger och mönster så satsa på en kudde som sticker ut, och tona ned med andra, mer neutrala, kuddar.

LÄS ÄVEN: Welcome to the jungle – låt naturen ta plats i inredningen i höst

shopping inforuta horisontell

NUVARANDE Inred mjukt – här är textilerna som höjer mysfaktorn i hemmet
NÄSTA Så väljer du rätt soffbord – 7 råd som garanterat underlättar