I annonssamarbete med HARMAN KARDON

Entreprenören Isabella Löwengrip har många bollar i luften. Därför har hon utrustat sin lyxvilla på Lidingö med världens smartaste högtalare – som hjälper henne och underlättar i vardagen.

Namn: Isabella Löwengrip
Ålder: 28 år.
Familj: Sonen Gillis, 5 år, och dottern Sally, 3 år.
Bor: Lidingö.
Yrke: Entreprenör, författare, föreläsare och bloggare.

För entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 28, är smart och stilfull inredning ett måste. Här är hennes bästa tips på hur hon tänkt, när hon utrustat lyxvillan på Lidingö med den allra senaste – smarta – tekniken:

 

• Låt högtalarna utgöra ”det lilla extra”

– För mig är det viktigt att inredningen i hemmet känns genomtänkt och stilren, därför är det ett stort plus om även tekniken passar in. Jag vill inte behöva gömma den i något hörn, högtalarna får gärna vara en snygg detalj som lyfter inredningen.

101218_Isabella-Löwengrip_Harmon-Kardon_0_0-25_highres

Citation One från Harman Kardon är liten och tar knappt någon plats trots sitt suveräna ljud. Isabella har valt att ha den i köket – toppen när det är dags för middagsgäster eller fredagsmys med familjen. Högtalarens ulltyg är smutsavvisande och flamsäkert.

• Tänk på placeringen

– Mitt hus bygger på en öppen planlösning så jag har placerat högtalare i de rum där jag och barnen verkligen hänger. I loungedelen och i köket tillbringar vi mest tid, men även i sovrummen och i min walk in-closet. Mina Harman Kardon-högtalare nyttjas till olika saker i olika rum.

101218_Isabella-Löwengrip_Harmon-Kardon_0_0-4_lowres

I sovrummet får högtalaren vara en snygg inredningsdetalj. Därför valde Isabella Citation 500.

• Välj teknik efter funktioner

– Att välja teknik med funktioner som passar just mig är viktigt och att de ska vara enkla att använda – jag behöver inte en massa extrafunktioner! På morgonen får jag, tack vare den inbyggda röstassistenten, veta vad det ska bli för väder och får mitt schema för dagen uppläst samtidigt som jag klär på mig.

101218_Isabella-Löwengrip_Harmon-Kardon_0_0_highres

Modellen Citation 100 är liten och är perfekt i Isabellas walk in-closet. Harman Kardon har ett stort utbud av högtalare i olika storlekar. Här kan du läsa mer.

Vare sig du har många små rum eller öppen planlösning finns det en högtalare som passar

• Testa högtalare som du kan röststyra

– Trådlös teknik som du kan röststyra sparar otroligt mycket tid. På morgonen, när det är full fart med barnen som ska äta och klä på sig samtidigt som jag ska förbereda mig inför jobbet, är det så enkelt att kunna lägga in påminnelser i kalendern eller lyssna in dagens schema. Högtalarna följer min röst från rum till rum och är duktiga på att ta upp vad jag säger. AI är fantastiskt och underlättar verkligen min vardag!

101218_Isabella-Löwengrip_Harmon-Kardon_0_0-10_lowres

Mitt i Isabellas villa står en Citation 500, en stor högtalare som passar bra i stora rum eller hus med öppen planlösning. Läs mer på Isabellas blogg om hur de senaste högtalarna från Harman Kardon har hjälpt henne.

Det här är Harman Kardon Citation:
• Det är premiumhögtalare med sofistikerad ljudkvalitet.
• Har trådlös wifi- och bluetoothströmning.
• Underlättar vardagen tack vare handsfree-hjälp med rösten via Google röstassistent.
• Du kan parkoppla flera högtalare och få stereoljud i flera rum samtidigt.
• Välj bland 300 musiktjänster med musikströmning via wi-fi.

 

Se hur Isabella inrett med högtalare från Harman Kardon – och vilka funktioner hon använder mest: