Koppar – höstens hetaste inredningstrend

Koppar är fortfarande hett, hett, hett i inredningsvärlden och det verkar som att grundämnet är här för att stanna. Nu ser vi det överallt - på textilier, detaljer och möbler.

Det var bara en tidsfråga när kopparfärgen skulle slå igenom även på inredningsfronten. I modevärlden har färgen rosé (inredningsvärldens motsvarighet till koppar) varit populär under många år så att vi nu ser koppar i många svenska hem är ingen konstighet. Dessutom har vi svenskar en förkärlek till just koppar.

ellos_kopparlykta_2015

Låt kopparfärgen få en naturlig plats i ditt hem. Som en ljuslykta är den perfekt på vardagsrumsbordet nu i höst. Det finns även många lampor i olika modeller, storlekar och former som tagits fram i materialet. Välj mellan fönster– eller taklampa, här är ytterligare en mindre variant i diamantform.

ellos_kopparsamlingsbild_2015

Koppar är helt klart höstens hetaste inredningstrend och finns både i textilier och i mindre inredningsdetaljer. Här har ett grått kuddfodral piffats upp med text i kopparfärg. Sätt blommor i en snygg blomkruka och servetterna i en servettring av metallpärlor.

 

ellos_kopparbokstav_2015

Skriv hela ditt namn i koppar eller endast begynnelsebokstaven i till exempel dina barns namn. En snygg inredningsdetalj som du kan placera var du vill i ditt hem. Allt efter tycke och smak. Ställ den på en tavellist i vardagsrummet, häng på väggen ovanför sängen eller ställ i barnrummets fönster.

ellos_kopparstartburk_2015

Även små detaljer som burkar och askar har fått kopparinslag. Förvara med stil i en liten burk med kopparlock, perfekt för smycken, små saker och accessoarer. Burken gör sig lika snygg på nattduksbordet som på byrån i hallen eller i badrumsfönstret.

Du har väl inte missat fyndinredning för under 250 kronor? Här hittar du även mer hösttrender från inredningsvärlden. Är du ute efter smart inredning till det lilla rummet? Här är tipsen du behöver för att lyckas.

NUVARANDE Koppar – höstens hetaste inredningstrend
NÄSTA Grönt är skönt – nya kreativa sätt att inreda med växter