I annonssamarbete med MIO

Äntligen får vi inreda med vårens nyheter! Vi frossar i naturliga färger som beige, grått, blått och grönt. Bland materialen dominerar trä och marmor – gärna med en svart accent.

I

takt med att snödropparna kämpar sig fram efter en lång vinter, brukar också inredningsinspirationen börja spira. Tillsammans med Mio har vi valt ut 11 av vårens bästa nyheter för ditt hem.

I vardagsrummet

Soffan Livorno och soffbordet Amanda.

Foto: Mio

Soffan Livorno finns bl a som 2-sitssoffa från 7 995 kr och 3-sitssoffa från 8 995 kr. Soffbordet Amanda i svart marmor med underrede i svartlackerad metall kostar 2 495 kr.

Tips! Det är lätt att glömma pallen, men den är himla praktisk att ha och i rätt sammanhang kan den förvandla ett helt rum.  Här kan du samla pall-inspiration och plocka upp vårens trender!

Soffan Livornos smala, svängda armstöd och nätta höga metallben andas elegans och tidlöshet. Den är samtidigt så skön som man vill att en soffa ska vara. Livorno finns bland annat som tvåsits- och tresits-soffa.

Soffbordet Amanda passar den som gillar valfrihet. Här plockar du själv ihop, färg, form och underrede.

Stolen Noa, från 699 kr.

Foto: Foto: Mio

Stolen Noa, från 699 kr.

Trenden med svartlackerade metallben hittar vi även hos nyheten Noa. Tack vare stolens grå tygklädsel fungerar den både vid matbordet och på andra ställen i hemmet. Noa finns även som karmstol och med vitlackerat underrede.

Frossa i kuddar

Foto: Foto: Mio

Sammetskuddfodralet Velvet finns i färgerna rosa, petrol, blå, grön, vit, mint, grå, sand, ljusblå, mörkgrön eller mörk bordeaux, Mått: 50×50 cm och kostar 99 kr. Till serien hör också det quiltade överkastet.

Pssst…! En inspirerande vardagsrumsnyhet är soffbordet Yoko. Det passar perfekt i mindre rum med sina nätta ben och en skiva i glas. Här kan du läsa mer om Yoko.

Bland textilierna spelar sammet, linne och stickad bomull huvudrollerna i vår. Gärna i sällskap med detaljer av keramik, glas och metall. Och så vill vi frossa i kuddar! Kuddar ger rummet en helt ny känsla. Kudden Velvet, som ingår i sammetsserien med samma namn, passar den med smak för det exklusiva. Till serien Velvet hör också ett drömmigt quiltat överkast i grått, rosa, blått eller sand.

Foto: Foto: Mio

Gardiner är en av vårens största inredningstrender. Men även andra böljande former lockar, som till exempel sänghimmeln Angel.

Det är aldrig för sent att förverkliga drömmen om en sänghimmel. Sänghimmeln Angel passar precis lika bra i det vuxna sovrummet som i barnrummet.

Tips! I gardintagen? Kolla in gardinnyheterna Liv och Sunnan! Båda ger ett fint ljusinsläpp och har multiband som passar alla gardinstänger och som ger dig möjlighet att bestämma hur din gardin ska hänga och se ut.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Du hittar din närmaste Mio-butik här