Smygstarta myset – julpynt 2014 är här!

Det är aldrig för tidigt att gå i jultankar även om det känns långt till det blir dans runt granen och dopp i grytan. Så varför vänta? Nu smygstartar vi julen med klassiskt och trendigt julpynt!

Vissa tycker det är alldeles för tidigt att tänka på julstöket redan nu medan andra vill ha koll på vilka trender som finns inom jul och nyårs-inredningen. Det finns många olika sätt att välkomna julen och tusentals variationer att pynta och inreda på. Klassiska små tomtar i hela huset, levande ljus, krispiga pasteller och en modern tvist – här är julinspiration för alla smaker.

ellos_julhanddukarljusstake_2015

Ett enkelt sätt att skapa julstämning är att byta ut kökshanddukarna till några andra med julmotiv. Blanda gärna olika motiv och färger, det ger ett mysigt lite julstökigt intryck. En klassiker som är här för att stanna är adventsljusstaken som finns i oändligt många material, färger, former och storlekar. Här är en stilren variant i guld.

ellos_dukmodern_2015

Nöj dig inte bara med en julgran, ta med olika kvistar och grenar inomhus och ställ i vaser och glasburkar på bordet, det skapar en mysig vinterskogskänsla. Fårskinn, lite tjockare linnedukar i olika färger och roliga kuddar med tydliga julmotiv bidrar också till stämningen.

ellos_romantiskjulsamling_2015

I år är det dekorationer i mängder, kulor i frostigt ljuslila och härliga, milda pastelltoner som banar väg i julpyntsdjungeln. En romantisk spetsduk och vackra ljusstakar hör också till. Om du vill ha värmeljus på bordet så är ett tips en vintrig lykta med en hjort på.

ellos_julvardagsrumljus_2015

Sätt guldkant på julinramningen med pynt i silver, guld och glitter. Med fina ljuskoppar, coola kuddar med text och skimrande granpynt får du en modern tvist på julpyntningen. Här hittar du ännu mer julinspiration!

ellos_julkulorkudde_2015

Kontraster i material är en trend som vi ser i år. Här möter puderrosa glitterkulor kritvita matta kulor i olika storlekar. Och det tjocka, varma lammskinnet får sällskap av tunt, vitt spetstyg. Missa inte djuren som symboliserar julen, varför inte en satsa på en kudde med en ren på?

ellos_julkok_2015

Bullerbyn och Pippi Långstrump – den klassiska julen ”så som vi minns den”, med röda gardinertomtar i alla vrår, jullöpare och levande ljus på bordet. Det är inte mycket som slår julgröt i ett så här mysigt julkök. Fårskinn och mjuka kuddar förstärker den varma och ombonade känslan.

Missa inte höstens lysande idéer och vår gardinspecial. Och varför inte ta en titt på hur du inreder snyggt med djur.