Känns ditt badrum kalt och omysigt? Här är några enkla knep du kan ta till för att höja mysfaktorn!

1. Mysig matta

En matta är väldigt härlig att ha i badrummet – särskilt om du inte har golvvärme där. Förutom att en matta hjälper mot ett kallt golv ger det dessutom ett ombonat intryck. Det är även ytterligare en detalj som kan förstärka din inredning.

2. Levande ljus

Ljus är en självklarhet att tillföra om man vill ha en mysigare känsla. Välj ett gott doftljus, och kör sedan på vanliga värmeljus i fina ljuslyktor. Om du vill ha ännu mer ljus kan du även hänga en ljusslinga runt spegeln.

3. Växter

Gröna växter gör sig riktigt bra i ett badrum. Det ger en fräsch känsla. Välj dock växter som inte är så känsliga för fukt, om du har badkar eller dusch i ditt badrum. Kaktus kanske inte är det bästa valet, helt enkelt.

badrum inspiration vågiga väggar mosaik takkupa växter

4. Ett vackert skåp

Ett vackert vitrinskåp i trä ger det ljusa, kakelklädda badrummet värme och karaktär. Här trivs alla dina fluffiga handdukar, skålar med smycken och prydliga parfymflaskor väl.

Tapet i badrum inspiration skåp

 

5. Gardiner

Ett rum som ofta blir utan gardiner är badrummet. Men om det går ska du definitivt försöka få upp lite gardiner i ditt badrumsfönster. Det gör en enorm skillnad på hur mysigt rummet känns.

Lär dig att kombinera färger som ett proffs

• Lär dig hur färger kan skapa harmoni.
• Så funkar färgcirkeln & NCS-systemet.
• Du får bästa tipsen av Hildur Blad, inredare och färgexpert.

Läs mer och beställ HÄR.