Om du vill få ditt badrum att kännas lite härligare och lyxigare finns det massor du kan göra. Vi tipsar om sex saker som verkligen kommer göra skillnad för ditt badrum.

1. Dekorativa kakelplattor

Det finns en uppsjö av fina kakelplattor i olika färger och mönster. Om du är sugen på färg och mönster men inte riktigt vet om du vågar kan du kakla mönstrade kakelplattor på ett mindre ställe. Till exempel i duschen, som får synas igenom glasdörrar. Sedan kan resten av badrummet vara kaklat i en mer diskret färg.

2. Spegel, spegel på väggen där

En spegel som har en kreativ form eller en väldigt fin ram gör mycket. Om du vill att spegeln verkligen ska ge ett statement ska spegeln vara större och ramen får gärna vara extravagant.

LÄS MER: Inred ditt hem med feng shui – så lyckas du

3. Ljus är allt

Ljus och lampor smyckar badrummet. Välj lampor som passar in i badrummet, men som ändå blir något vackert att vila ögat på.

4. Badkar

Har du mycket plats i badrummet? Satsa på ett fristående badkar. Ett badkar ger en lyxig känsla till ett badrum, och det är ju dessutom väldigt härligt att ta ett varmt bad efter en lång dag.

LÄS MER: Inred med en trendig dagbädd – 7 populära modeller

5. Lyxiga produkter

För att badrummet ska kännas riktigt härligt och mysigt är det klart att man ska ha lyxigare produkter. Det behöver verkligen inte kosta skjortan, men du kanske inte hittar de rätta produkterna på hyllan i matbutiken.

6. Grönt är skönt

Addera en växt i badrummet! Det ger djup till badrummet och det gröna blir en härlig färgklick.

Maxa vinsten när du säljer!

  • 8 filmer där inredaren Andrea Brodin stylar ett hem inför försäljning
  • Checklistor för hur du själv ska göra – rum för rum!
  • Bästa homestyling-knepen: möblering, detaljer + sista-minuten-tips
  • (Kursen funkar lika bra för dig som bara vill få lite fint hemma!)

NUVARANDE Inred så ditt badrum känns lyxigt – 6 enkla knep
NÄSTA Minilägenhetens ytor är uttnyttjade till max: ”Som att bo i en koja”