ANNONS

Innehåll från Elgiganten

Foto: Kronfoto

Så kan du enkelt förändra känslan i ett rum - med din tv

Tv:n har länge varit en möbel som ibland varit svår att hitta en perfekt plats till. Men med nya generationens design-tv smälter den in i resten av ditt hem – samtidigt som den kan bli en snygg centerpiece.

I många hem är vardagsrummet sammansatt på samma sätt, i den bemärkelsen att soffan står mittemot tv:n så man enkelt kan njuta av slappa hemmakvällar och titta på film tillsammans med familjen. Och eftersom tv:n har en central plats i mångas hem är det givetvis av vikt att den passar in med övriga inredningen.

Prisbelönade Samsung The Frame är en vacker tv som på ett naturligt sätt smälter in i hemmet – såväl påslagen som avstängd. Under sträcktittande av favoritserierna och fredagsmyset framför en bra film är det så klart viktigt med bra bild. Samsung The Frame har från i år Qled panel.

– Qled-baserad bildpanel höjer bildupplevelsen på flera sätt, mest noterbart är högre ljusstyrka och klarare färger, säger Tommy Ahlvin, Assisterande försäljningschef TV vid Elgiganten.

The Frame fungerar som tv och tavla i ett!

Gör om tv:n till en tavla

Bildteknologin kommer även till användning när tv:n är avstängd, eftersom den då kan förvandlas till en tavla. På Samsung Art Store finns konstsamlingar och fotografier att välja mellan och beroende på vilket konstverk man väljer kan man enkelt förändra känslan i rummet. Om man vill göra hemmet ännu mer personligt kan man även ladda upp sina egna bilder. Man behöver heller inte oroa sig för att en bild ska fastna, eftersom The Frame har inbränningsgaranti. För att spara energi har tv:n en inbyggd rörelsedetektor, vilket gör att skärmen bara är påslagen och visar upp konsten när någon är i närheten. 

För att kunna anpassa sin Samsung The Frame ännu bättre till redan existerande möbler kan man även byta ut ramen. Exempelvis kan man välja mellan mörk och ljus träimitation. Allt för att göra sin tv till en del av inredningen.

– The Frame sticker ut med sin unika design. Det finns så klart många fina Samsung tv-apparater att välja mellan, men ingen smälter in i hemmet på samma vis som The Frame, säger Tommy Ahlvin.

Välj färg på tavelram efter smak.
Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Elgiganten och ej en artikel av Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu! 4 nr av Sköna hem för endast 169 kr. Köp nu!