ANNONS

Innehåll från Myresjöhus

Därför ska du välja den trendiga industristilen när du bygger ditt hus 

Stora fönster, mörka detaljer och öppen planlösning – det finns många saker att tänka på när du ska skapa ditt drömhem. Här tipsar vi om en klassisk stil som alltid funkar oavsett om du gillar det allra senaste eller önskar en mer personlig känsla.

Hur ser ditt drömboende ut? Vill du att det ska vara trendigt, praktiskt eller helst både och? Att planera ett nytt hem kan innebära många och spännande beslut. En sak är säker och det är att industristilen är här för att stanna. Läs mer om vad stilen innebär och vad du behöver veta när du bygger ditt drömhem.  

Den är modern, men tidlös 

En trend kan lätt gå ur tiden, men öppna ytor, stora fönster och mörka detaljer känns lika klassisk och tidlös som en vitmålad vägg. Att addera industrikänsla i ditt hus får det att kännas modernt, snyggt och fräscht år efter år. 

Du har chans till unikt boende

Den industriella känslan kan du hitta i gamla industrilokaler som gjorts om till lägenheter men annars är det ganska svårt att hitta boenden med den looken. När du väljer nyproduktion med industriell stil får du den rätta känslan, men i ett modernt och unikt boende som inte alla andra har. 

Om du vill låta hantverket möta naturens krafter ska du välja stilen Industriell hos Myresjöhus som inspireras av råa material och element från gamla industribyggnader.

Du får ett funktionellt hem 

Kanske den bästa av alla anledningar. Den råa industrikänslan är stilren, klassisk men framför allt snygg. Den ger en känsla av att befinna sig mitt i ett penthouse i New York fast du är hemma i Sverige. En av många anledningar till att stilen blivit så populär är att den är förknippad med funktion. Ett kök med industrikänsla ger ofta en känsla av restaurangkök där allt finns nära till hands och där det är enkelt och roligt att laga mat. 

Kilsten är ett hus där det blir enkelt att ta vara på varje yta. Sjöbris är ett 1-planshus med härlig rymd och smart planlösning. Skiffer passar den nytänkande familjen som gillar spännande designlösningar.

Tips! Med konceptet Free Your Style hos Myresjöhus kan du bygga ett hus som passar dig och dina behov och för att göra det hela enklare kan du kan välja mellan flera interiöra och exteriöra stilar.

Du har möjligheten till att inredningsmixa

Tänker du minimalistiskt och kallt när du hör industriell inredning? Faktum är att du kan blanda in all sorts inredning när du har den stilen som en bas. Att mixa det råa med andra stilar gör att du får ett trendriktigt hem med tydliga kontraster. Ett tips är att få in mjuka textilier som ger en lugn och ombonad känsla till ditt hem. Att placera ut massor av gröna växter gör också att du får in liv i din inredning. 

 

Myresjöhus skapar ditt drömhus

Det har blivit enklare än någonsin att bygga hus. Bekanta dig med möjligheterna hos Myresjöhus och lär dig hur smidigt det kan vara att skapa en och samma genomgående känsla i hela huset med konceptet Free Your Style. Myresjöhus är en av Sveriges äldsta hustillverkare och är idag en del av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare. Som medlem i OBOS får du exklusiv förtur på tomter i hela Sverige. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Myresjöhus och ej en artikel av Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!