ANNONS

Innehåll från Samsung

Så blev tv:n en viktig inredningsdetalj

De flesta har en, men alla vill inte visa upp den. Tv:n har länge varit en utmaning när vi inrett våra hem och något vi gärna gömt undan i ett separat tv-rum eftersom den inte passat in i ett stilfullt vardagsrum. Med dagens moderna design-tv:s tål att visas upp och har blivit en efterfrågad måste-pryl.

Tjocka, otympliga och svarta. Det är inte konstigt att tv-apparaterna har varit utskällda. Tidigare har de varit något vi har varit tvungna att möblera runt eller kanske till och med placera i ett annat rum än vardagsrummet för den som uppskattar ett snyggt hem med en enhetlig stil. 

Som tur är går utvecklingen framåt. Tv-apparaterna har inte bara blivit tunnare, större och bättre – framförallt har de blivit snyggare och lättare att anpassa efter stil och smak. 

Kan bli en snygg centerpiece

Samsungs prisbelönade designt-tv The Frame är ett exempel på en tv som är skapad för den moderna och stilmedvetna människan. Eftersom den innehåller Samsungs högt uppskattade QLED-teknik garanterar den dig en fantastisk tv-upplevelse, oavsett om du kollar på en film ensam i soffan eller om du samlar vänner och familj för att titta på något underhållningsprogram. Men den är också med sin innovativa design framtagen för att passa in i just ditt hem, oavsett stil.  Den kan till och med bli en snygg centerpiece att visa upp. 

TV eller konstverk?

The Frame har nämligen en tunn ram som ser ut som en exklusiv tavelram, som går att köpa i flera olika färger. Eftersom du kan hänga den  på väggen med no gap-väggmontering är det faktiskt ganska lätt att missta The Frame för en tavla, åtminstone när den är avstängd. 

Tv:n kommer nämligen med Art Mode som visar utvalda konstverk från en mängd internationella gallerier, och du byter lätt motiv när du vill. Genom att teckna ett abonnemang får du tillgång till fler än 1200 konstverk och fotografier att visa på tv:n. 

För den som vill slippa sladdkaos och otympliga tv-bänkar är The Frame som en dröm. Antingen hänger du den på väggen, eller så placerar du den var du vill med hjälp av det matchande stativet studio stand, som säljs separat. Med hjälp av den tunna kabeln One Inivisible Connection slipper du sladdkaos och kan hålla det lika stilrent som resten av ditt hem. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Samsung och ej en artikel av Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!