ANNONS

Innehåll från Samsung

Därför ska du låta din tv ta plats i vardagsrummet

Att möblera sitt vardagsrum kan vara svårt om man försöker dra fokus från tv:n, samtidigt som man vill kunna ligga i sitt favorithörn av soffan och se film om kvällarna. Med den nya generationens design-tv kan det problemet vara ett minne blott, och tv:n får en helt annan plats i våra hem.

Sladdkaos och otympliga tv-bänkar blockerar ofta kreativiteten hos dem som brinner för inredning. Samma sak gäller de borrhål som uppstår när man hänger upp sin tv på väggen. Något som också gör placeringen av tv:n till ett stort beslut – i alla fall för dig som inte har lust att ta fram en burk med spackel varje gång du möblerar om. 

Tv:n har stilrena svarta ben att stå på, om man vill få in mer luft i rummet och inte behöva ha en tv-bänk.

För att du enkelt ska kunna anpassa tv:n efter resten av möblemanget har Samsung lanserat The Serif 2019, som tack vare sitt svarta golvstativ – och moderna design – kan placeras var som helst i ditt hem. Golvstativet har även en kabelhållare som kan leda ned sladdar utefter ena benet.

– Bröderna Bouroullec, den franska designduon som formgivit The Serif, har utgått från en form som ser ut som bokstaven I med seriffer. De har också försett tv:n med tunna eleganta ben som man kan använda om man vill ställa sin Serif på golvet. Utan benen står den bra direkt på en bänk eller hylla, säger Emil Ljung, Product Manager för Lifestyle TV på Samsung.

Från sidan är The Serif 2019 designad som bokstaven I med seriffer, också kallat klackar.

Skräddarsytt innehåll istället för svart skärm

Förutom sladdar som hänger och slänger från tv:n finns det få saker som stör helhetsintrycket av ett rum mer än en stor svart skärm. Därför kommer The Serif 2019 med en funktion som gör att du kan anpassa skärmen till resten av inredningen. 

– När du vill att din Serif ska smälta in – eller sticka ut – extra bra i ditt hem, kan du aktivera Ambient Mode. Här finns flera vackra mönster som kan anpassas efter smak och även ta upp färger från din inredning genom att fotografera nyckelfärger med SmartThings-appen, säger Emil och tillägger:

– Det betyder att din tv visar ett fint motiv som ger en extra touch till hemmet även när den är avstängd.

The Serif 2019 står bra direkt på en hylla eller bänk.

Verklighetstrogen bild

En tv ska såklart inte bara vara behaglig att vila ögonen på när den är avstängd – det är också viktigt att att ha höga krav på bildkvaliteten. Små nanokristaller, så kallade quantum dots, gör att Samsung The Serif 2019 producerar 100 procent färgvolym, vilket innebär att du får uppleva alla scener precis så som det var tänkt när de spelades in.

– Den senaste generationen av Serif har uppdaterats med Samsungs beprövade Quantum Dot-teknik, som använder sig av nanopartiklar för att skapa ljus och färger. Det betyder mycket precisa och kraftfulla grundfärger som behåller korrekt färgton utan att man behöver oroa sig för inbränningar på skärmen, säger Emil Ljung.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Samsung och ej en artikel av Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!