ANNONS

Innehåll från Samsung

Här är de uppmärksammade tv-apparaterna som passar perfekt i våra nordiska hem

Nordiska hem präglas av ljus och luftiga ytor, och vi tycker om att inreda i en enhetlig stil som ger en känsla av lugn och harmoni. Samtidigt vill vi ha den senaste tekniken och vill kunna njuta av en bra serie eller film ensam eller tillsammans med familj och vänner. Med dagens moderna designtv:s går det att kombinera.

Inredningsstilen i nordiska hem skiljer sig från andra delar av världen. Vi tycker om när det är ljust och luftigt, med väl utvalda detaljer som harmoniserar med varandra. Design utgör hjärtat i hemmet, och samtidigt som det är avskalat vill vi gärna uttrycka vår personliga stil inte bara på kläder utan även i hemmet.
Samma sak gäller tekniken i våra hem, där vi vill ha det allra senaste när det kommer till prestanda, utan att kompromissa med estetiken.

Det är något som Samsung har tagit fasta på när de har utvecklat sina Lifestyle-produkter. I serien ingår deras uppmärksammade och prisbelönade tv:s The Frame, The Serif och The Sero som med sin innovativa design och prisbelönta teknik passar perfekt i våra hem. 

The Frame – tv:n som är en tavla, eller tvärtom

När du tittar på The Frame är det en smart QLED-tv med 100 procent färgvolym med miljarder färger drivna av Quantum Dot-teknik och en naturlig färgåtergivning oavsett ljusförhållanden.
Varför heter den då The Frame? Jo för att den är designad som en tavla. Den tunna ramen runt tv:n liknar en exklusiv tavelram och går att köpa i flera olika färger så att den ska passa med just din stil. Den är också vägghängd och tack vare No Gap-monteringen hänger den i stort sett utan mellanrum mot väggen, precis som dina andra tavlor.
Den inte bara ser ut som en tavla, den blir också en tavla när den är avstängd. Då aktiveras Art Mode som ger dig möjligheten att njuta av konst från ledande konstgallerier. Med hjälp av Art Store kan du skapa din egen konstsamling att visa på tv:n, och med en prenumeration får du tillgång till mer än 1200 konstverk och fotografier.  

The Serif – ikonisk design och vacker från alla håll

The Serif utmanar alla våra föreställningar om hur en tv ska se ut. Med sin I-formade profil, framtagen av bröderna Bouroullec, är den vacker från alla håll och gör sig verkligen perfekt som en inredningsdetalj. Till skillnad från The Frame hör den inte hemma på väggen, men du kan placera den var helst du vill med hjälp av det stilrena golvstativet. Det går också att ta bort den från stativet om du hellre vill placera den på en möbel. Precis som The Frame är The Serif en smart tv med den senaste QLED-tekniken vilket gör att samtidigt som den är snygg att titta på kan du sömlöst streama dina favoritserier och filmer.
Inte heller The Serif behöver vara svart när den är avstängd. Med Ambient Mode får du vackra bakgrundsbilder som precis som tv:n själv är utformade för att passa in överallt. 

The Sero – anpassad för mobilt innehåll

The Sero sticker ut med sin roterbara skärm, som kan rotera baserat på det du tittar på. När du tittar på mobilt innehåll och appar har du den i stående läge, och för tv och film passar det liggande läget. På så sätt kan du alltid få det bästa perspektivet oavsett vad du tittar på. (Tillgången av funktioner kan variera mellan tillverkare av mobiltelefon och modell).
Och precis som Samsungs andra designtv:s är The Sero en fröjd för ögat med sin stilrena design. Och med hjulen, som säljs separat, kan  du lätt flytta på den om du vill att den ska ta mindre plats vid något tillfälle. En modern tv för den moderna människan som uppskattar både funktion och form. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Samsung och ej en artikel av Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!