ANNONS

Innehåll från Samsung

Så ger du inredningen ett lyft – med din tv

Tiden när vi skulle möblera vardagsrummet efter var tv:n stod är över, men samtidigt tillbringar vi gärna kvällarna med att titta i kapp våra favoritserier. Hur gör man om man vill ha ett snyggt och stilrent hem – men ändå ha kvar sina mysiga kvällar framför tv:n?

Tavlor och hyllor är uppsatta och vardagsrumsmöblerna har hittat sin plats – nu återstår bara tv:n. Där och då uppstår ofta ett av alla inredningsintresserades största huvudbry. Hur inreder man egentligen ett hem på ett snyggt sätt, utan att för den sakens skull ge avkall på tv-upplevelsen?

För dig som vill att tv:n ska ge resten av inredningen ett lyft kan lösningen vara att satsa på en design-tv. Samsungs nya tv The Serif 2019 har en I-formad stilren design.

Tv:n har stilrena svarta ben att stå på, om man vill få in mer luft i rummet och inte behöva ha en tv-bänk.

– Bröderna Bouroullec, den franska designduon som formgivit The Serif, har utgått från en form som ser ut som bokstaven I med seriffer. De har också försett tv:n med tunna eleganta ben som man kan använda om man vill ställa sin Serif på golvet. Utan benen står den bra direkt på en bänk eller hylla, säger Emil Ljung, Product Manager för Lifestyle TV på Samsung.

Svarta skärmar blir ett minne blott

Hur snyggt designad ens tv än varit har problemet med den mindre snygga svarta blanka skärmen återstått. The Serif 2019 kommer med en smart funktion som innebär att du kan göra skärmen till ett med inredningen.

– När du vill att din Serif ska smälta in – eller sticka ut – extra bra i ditt hem, kan du aktivera Ambient Mode. Här finns flera vackra mönster som kan anpassas efter smak och även ta upp färger från din inredning genom att fotografera nyckelfärger med SmartThings-appen, säger Emil och tillägger:

– Det betyder att din tv visar ett fint motiv som ger en extra touch till hemmet även när den är avstängd.

Från sidan är The Serif 2019 designad som bokstaven I med seriffer, också kallat klackar.
Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Samsung och ej en artikel av Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!