Hall

Din hall är det första dina gäster ser av ditt hem. Och första intrycker består, sägs det. Sköna hem berättar hur din hall kan bli än mer inbjudande och välkomnande.

Kanske är din hall hemmets viktigaste rum. Det som möter besökaren där dröjer sig kvar. Din hall brukar också vara det sista dina gäster ser innan de går.

Är din hall ofta stökig? Trängs kläderna och skorna ligger i drivor? Många lider – i onödan – av vad de tror är sin egen slarvighet och oförmåga att hålla undan. I själva verket är det ofta brist på förvaringsutrymmen och attraktiva lösningar som gör utrymmen som hall och entréer röriga. Det är också lätt glömma att även hallen är en del av hemmet och som sådan kräver den lika mycket inredning som vilket annat rum som helst – kanske bara ännu lite mer genomtänkt eftersom ytan är liten och prylarna många. En ny färg, en praktisk klädhängare, en bra spegel och bättre belysning är exempel på enkla förändringar som kan göra underverk i hall och tambur.

Gör din hall mysigare, mer välorganiserad, mer praktisk, intimare, roligare, ljusare och mer välkomnande med hjälp av Sköna hem. Vi besöker vackra hem med inspirerande lösningar för alla smaker. Vi har inredningsexperter, designkunniga reportrar och arkitekter till din hjälp.

Att finna nya lösningar för sin hall är bara ett av de otaliga ämnen Sköna hem tar upp. I våra inredningsreportage, i intervjuer och frågespalter skriver vi om allt som har med ditt boende att göra. Sköna hem är Sveriges ledande och mest välrenommerade inredningstidning i internationell klass. Den ger i första hand inspiration och köpråd. Sköna hem är genom sin användbarhet första val för en läsekrets som är intresserad av ett vackert hem och av att följa med i det allra senaste.

NUVARANDE Hall
NÄSTA Med eller utan pyntsnylt – ha en härlig jul!