Inred med smart förvaring - så får du vårt fina kit

Med ett snyggt stilleben skapar du ordning och reda för dina småsaker och det kan samtidigt bli ett vackert och personligt blickfång på skrivbordet, byrån eller sminkbordet. Här är detaljerna som ger dig en bra grund att utgå ifrån.
Foto: Reprinting or copying is not allowed.without permi

Fatet som ingår i setet är perfekt att lägga smycken eller klocka i på sängbordet eller kanske nycklar, mynt eller gem om du istället väljer att ha fatet på skrivbordet. Storleken är 10 x 10 cm och det är försett med tryckknappar i hörnen.

Foto: Bilden är skyddad enl upphovsrättslagen..Bestäl

Pennstället som hör till är 10 cm högt och 8 cm i diameter - perfekt på skrivbordet för dina pennor, men funkar förstås lika bra för ditt smink som för annan förvaring.

Asken är stängbar så den kan skydda dina smycken på resa eller liknande, den är 10 cm i diameter så en hel del får plats.

Vi har hittat fina skrivbord som inspiration för ditt stillebenskapande, men också flera fina varianter av småsaksförvaring.

Foto: Jonas Gustavsson

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!