Smarta förvaringslösningar kan vi bara inte få nog av. Extra bra blir det när man hittar en redan smart förvaringslösning, men kommer på fler användningsområden till den. Som magnetlisten. Har du tänkt på hur mycket du kan använda den till?

magnetlist_forvaring

LÄS OCKSÅ: 11 smarta förvaringslösningar du önskade du hade i ditt kök

1. Magnetiska leksaker

Att förvara barnens magnetiska leksaker, som till exempel bilar på en magnetlist är både praktiskt och snygg. Fin detalj i barnrummet, som absolut kan få sitta kvar även när barnet inte leker med sina bilar längre.

magnetlist_bilar

Bildkälla

2. Lösa prylar i köksskåpet

Alla lösa (magnetiska) prylar till olika maskiner som ligger och skramlar i köksskåpet är ju som gjorda för att hänga upp på en magnetlist. Ordning och reda, bra överblick och lätt access till saker man behöver.

magnetlist_mixer

Bildkälla

LÄS OCKSÅ: 7 sätt att använda tidskriftsamlare (till allt annat än papper)

3. Grytlock

Grytlock har en tendens att skramla runt i skåp och lådor på det mest irriterande sätt. Sätt dem på en magnetlist, och skramlet upphör per omgående!

magnetlist_lock

Bildkälla

4. Verktyg och penslar

Det finns två typer av garage, eller snarare garageägare. De som har mer ordning i sitt garage än i övriga livet, och så de som, så att säga har mindre ordning bland verktyg och penslar och skruvar och spikar och lådor och kassar…. Detta enkla tips är till den senare kategorin garageägare. Använd ett antal magnetlister och du ska se att det snabbt blir ordning på torpet!

magnetlist_garage

Bildkälla

LÄS OCKSÅ: Smart förvaring – 7 lådor du garanterat kommer vilja ha i ditt hem

5. Kryddförvaring

Fin överblick och lätt att komma åt. Två väsentliga egenskaper som oftast saknas när det kommer till förvaring av kryddor. Det fixar magnetlisten (och ett par extra fina burkar om man så vill).

magnetlist_kryddor

Bildkälla

6. Småförvaring i badrummet

Perfekt förvaring för små klämmor, nagelsaxar, pincetter och annat som kan fastna på en magnetlist.

magnetlist_badrum

Bildkälla

7. Nyckelförvaring

Snabb överblick på nycklar skaffar du med en magnetlist i hallen.

magnetlist_nycklar

Bildkälla

LÄS OCKSÅ: 18 kreativa förslag på öppen förvaring i köket

cecilia-ohrn-byline2