9 snabba inredningstips inför hösten och Halloween

Att kombinera sin inredning med Halloween-pynt och fortfarande behålla den mysiga stämningen kan ibland vara lite krångligt. Väggdekorationer formade som pumpor och spindelnät gjorda av bomull i all ära, men vissa gånger blir det lite för mycket. Här är sex snabba inspirationstips som både ökar höstmyset och gör ditt hem redo för Halloween.

1. Flytta in hösten

bildkälla:freshideen.com

Varför vara förpassad utomhus för att få uppleva höstens alla fantastiska färger när du kan ta med allt det där färgsprakande in i hemmet? Skapa ditt eget höstparadis inomhus med hjälp av en glaskupa som du inreder med exempelvis löv, grenar och pumpor.

2. Lys upp med löv

bildkälla: midwestliving.com

Så enkelt men så snyggt. Var bara lite försiktig så att ingen del av lövet hamnar direkt över lågan.

3. Borra dig till en snygg pumpa

bildkälla: pinterest/partylite.com

Det finns nog inget som är mer Halloween än en pumpa. Men att skära ut arga ansikten i dem kan ibland vara rätt frustrerande. Använd istället borrmaskinen för att enkelt och snabbt skapa lite mer eleganta ljuslyktor.

4. Blinga pumpan

bildkälla:mamabyrd.tumblr.com

Orkar du inte gröpa ur pumpan för att göra ett ljus kan du alltid använda den som den är. Här är pumpan spraymålad svart och prydd med glaskristaller, men som vanligt är det bara fantasin som sätter gränserna för vad som går att göra. Man skulle exempelvis kunna spraymåla ett grundlager och sen måla mönster eller bilder för hand.

5. Enkelt, snabbt och snyggt

bildkälla:betweennapsontheporch.net

Men vill du inte lägga ner jättemycket tid och energi för att få till en snygg pumpa är allt du behöver ett fint band som du slår in den i. Lätt och stilrent men ändå personligt.

6. Pumpa utan pumpa #1

Foto: unknown

bildkälla:goodhousekeeping.com

Om du gillar idén med pumpor men inte tycker att pumpor i sig är särskilt fina kanske det här kan inspirera till något. Det här är bara en bunt skruvlock som någon gjort hål i, bundit ihop med ett snöre i mitten och dekorerat med en kanelstång. Innovativt, snyggt och väldigt pumpafritt.

7. Pumpa utan pumpa #2

bildkälla: vitamin-ha.com

Okej, om du verkligeninte vill ha en pumpa men fortfarande vill karva ett läskigt ansikte i något är det helt enkelt bara att byta frukt.

8. Naturnära ljuslyktor

bildkälla: itskriativ.com

Lite i samma anda som ljuslyktan med höstlövet är här ett väldigt smart sätt att piffa till en vanlig glasbehållare eller ljuslykta. Det enda du behöver är en limpistol och några snygga kvistar.

9. Konservlyktor

bildkälla:diyncrafts.com

När man ska göra ljuslyktor är konservburkar kanske inte riktigt det första man tänker på att man ska använda. Men med en hammare, en spik, lite svart färg och ett ljus så fungerar de faktiskt väldigt bra.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu! 4 nr av Sköna hem för endast 169 kr. Köp nu!