Om du inte har några uppenbara förvaringsmöjligheter i ditt badrum, som skåp eller lådor, kan det kännas hopplöst. Men det finns några tips när det kommer till att organisera sitt badrum som inte har någon förvaring.

Utnyttja din dörr

En sko-organiserare du kan hänga på dörren är jättebra för att få mer förvaring, och det tar heller inte upp så mycket plats. Du kan använda den till allt från att förvara skönhetsprodukter, toalettartiklar, rengöringsprodukter eller kanske handdukar.

Strunta inte i utrymmet ovanför toaletten

Sätt upp en hylla ovanför toaletten, om det går. Om du inte kan skruva upp saker där kan du göra som i exemplet ovan och ställa dit en stege med korgar på.

Införskaffa små organiseringsprylar

Mindre korgar och kakfat skapar genast mer organiserings- och förvaringsmöjligheter. Om du har saker du behöver förvara men du inte tycker är så fina, eller som du inte vill ska synas, kan du köpa mindre lådor i fina mönster och färger och förvara det där i.

Sätt en liten hylla över kranen

Bildkälla: Period Bath

En mindre hylla som går över kranen kan hjälpa dig att skapa lite extra utrymme. Det är en jättebra plats att ställa handtvål och handkräm på.

Ta in en barvagn

Om du har utrymme nog kan en barvagn passa utmärkt i badrummet. Det ger dig en massa yta att förvara saker på, och eftersom den har hjul kan du köra runt den dit den behövs – eller dit den inte behövs så den inte står i vägen.

Färgsätt som ett proffs!

  • Lär dig hur färger skapar harmoni i ditt hem
  • 25 avsnitt om nyanser, färgcirkeln och hur du kommer igång!
  • Bästa tipsen av Sköna hems Hildur Blad, inredare och färgexpert