7 badrum i olika stilar (alla underbara på sitt eget sätt)

Står du månne inför en badrumsrenovering? Har du inte riktigt bestämt dig för vilken stil du vill ha i ditt badrum? Här är 7 helt olika badrum att inspireras av.

Hur ser dina drömmars badrum ut? Vitt och stilrent, färgglatt och lekfullt eller sobert elegant? Både lyllos och inte lyllos dig som står inför en badrumsrenovering. Så otroligt många val att ställas inför (men så lyxigt att få vara med om att skapa ett badrum från start). Det ska sättas en stil, och sedan ska det väljas kakel, klinkers, detaljer, färger med mera, med mera, med mera. Så varför inte låta dig inspireras av dessa sju fantastiska badrum?

7 badrum i olika stilar

LÄS OCKSÅ: 16 badrum vackra i all sin enkelhet

1. Naturligt och avskalat enkelt badrum

Obehandlat (men förhoppningsvis lackat med tanke på fukten) trätak, råa tegelväggar och betonggolv utgör en tilltalande industristil i detta enkla men vackra badrum. Stora gröna växter och den stora runda spegeln mjukar upp den råa stilen.

Bildkälla

LÄS OCKSÅ: 16 exempel på små badrum med plats för badkar

2. Romantiskt franskt badrum

Det vackra stengolvet med hexagonformade klinkers är ett riktigt drömgolv och sätter den franska stilen i badrummet. Tillsammans med en maffig guldspegel och skira tyger blir detta ett badrum man gärna spenderar tid i.

Bildkälla

3. Tapetserat badrum

Unna dig att ta ut svängarna när det kommer till tapetval i badrummet. Här är ett praktexempel. Så fin tapet och så glad man blir av den! Starka färger, fint mönster och perfekt balans med övrig badrumsinredning.

Bildkälla

4. Marint badrum

Vitmålad liggande träpanel ger en känsla av ständig sommar och ljumma havsbrisar. Perfekt inredningsstil för ett sommarhus. Eller för dig som älskar den marina stilen helt enkelt!

Bildkälla

5. Mönstermixat badrum

Ett badrum som är mönstermixat när det kommer till olika sorters kakel och klinkers, blandat med olika mönster och material. För dig som vågar ta ut svängarna och tro på din intuition kring hur mönster funkar ihop. Ett levande och dynamiskt badrum som väcker livslusten om morgonen.

Bildkälla

5. Sobert badrum

Ett badrum som för tankarna till något helt annat än ett badrum. Art dèco möter sobert 50-tal, en sval cocktailbjudnings svar på ett badrum, eller som en vilsam paus i ett fullspäckat liv. Underbart nougatfärgat kakel, satt på höjden istället för liggande. Fin detalj.

Bildkälla

6. Låt duschen bli ett smycke i badrummet

Underbart blått franskt kakel mot de mycket enklare vinröda kakelplattorna. Underbar mässingsdusch. Ett vackert badrum i all sin enkelhet.

Bildkälla

LÄS OCKSÅ: 37 ovanligt vackra badrum

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!