7 badrum med inspirerande detaljer

Sju olika badrum med olika inspirerande detaljer. Rå tegelvägg, betong, tadelakt, trä och tapet och mycket mer!
Ett badrum helt i betong (kanske tadelakt) och med rostfritt stål. Coolt att våga ta ut svängarna så, men samtidigt hålla sig till en tydlig linje.

En sakral känsla i detta badrum som mer liknar ett rum. Vacker mosaik med en olika lugnande blåa nyanser. Lite lantlig känsla med bröstpanelen, och kristallkronan passar som hand i hanske.

Speglar kommer mer och mer i inredning. Får badrummet att verka större. Vackert tillsammans med marmor.

Ett badrum, troligen helt i tadelakt. Man har valt en brunaktig nyans som fungerar fint tillsammans med trädetaljerna. Ser miljövänligt och inbjudande ut.

Att välja en tapet till badrummet är tjusigt och får badrummet att mer likan ett sällskapsrum, trägolvet förstärker den känslan.

Industriell känsla i badrummet med rå tegelvägg. Den strikta träkommoden mjukar upp, och handfaten tillför elegans.

Minimalistiskt badrum, här är det ingen tvekan om att det är just ett badrum. Snyggt med enkelt vitt kakel, svarta fogar och de gröna växterna. Industriell känsla, men ändå mycket trivsamt.

Alla bilder från Pinterest. Följ Sköna hem på Pinterest!

För fler badrum kika in i vårt galleri, badrum.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!