Trånga badrum med ont om plats för förvaring är ett dilemma för många. Här är 8 tips på hur du kan skapa mer förvaring och utrymme i ett litet badrum.

1. Använd höjden och hörnor

Se till att använda alla utrymmen i ditt badrum. Använd ett extra högt badrumsskåp eller nyttja olika hörn som annars kanske står tomma.

inspiration badrum mönstrade klinker fiskben blått mässing hylla

2. Placera en hylla mellan handfatet och spegeln

Placera de saker du använder dagligen på en hylla strax ovanför handfatet. Lättillgängligt och du får ett extra utrymme.

Hemma hos grundarna till fabrique

3. Smala hyllor

Häng upp smala krydd- eller tavelhyllor. De upptar minimalt med plats och du kan placera smink, parfymer eller varför inte ett stämningsfullt ljus eller doftpinnar där.

4. Handdukshängare på dörren

Krokar eller något att hänga handdukar på kan med fördel skruvas upp på baksidan av dörren eller hängas upp över den. Smidigt och ett bra sätt att förvara handdukar eller kanske morgonrocken på.

5. Använd stora speglar

Även om utrymmet i badrummet inte blir större av en spegel upplevs det som större. Och bara det är ju rätt härligt.

endre badrum spegel dusch dubbelhandfat

6. Insidan av ett badrumsskåp

Placera krokar på insidan av badrumsskåpen. Häng upp småsaker eller varför inte hårtorken på krokarna.

7. Använd duschdraperi

Använd duschdraperi i stället för en duschdörr. Ett duschdraperi tar minimalt med plats och kan varieras i det oändliga.

badrumsinspiration, mässing dusch

8. Rensa

Hur många gånger har man inte en massa onödiga burkar och prylar i badrumsskåpen? Ta för vana att rensa ur skåpen regelbundet. Kasta gamla krämer och smink och lämna in utgångna mediciner till apoteket. Helt plötsligt har du mer utrymme i dina skåp.

Prenumeration banner SKH_1200x628 (1)