Personlig stil i badrummet

Svarvade ben på handfatskommoden ger värme och udd till övrig betonginredning.

Det långsmala badrummet var ursprungligen en liten toalett och ett separat badrum med badkar och handfat, med entré från kökets serveringsgång. Väggarna slogs ut och en dörr öppnades från sovrummet, vilket gav en bättre helhet åt köket och framförallt ett mer privat badrum.

På badrummets golv och väggen i duschen har man använt ett stenspackel som skapar en betongliknande känsla. Spacklet läggs i omgångar och med olika tryck för att skapa ett fint mönster.

Då det inte fanns plats för inbyggda skåp specialritades ett skåp med inbyggningskänsla ända upp till tak, här ryms badrumsprylar och döljs elkontakter och rör. Allt är byggt i mdf som lackats i samma vita färg som väggarna. Benen till handfatsbänken formades av Svarvkompaniet.

Annorlunda förvaring till tråkiga ting i badrummet. Toapapper har väl aldrig sett så vackert ut! Foto: Fotograf Magnus Selander

Badrumskommoder behöver inte vara standardiserade på något sätt. Använd fantasin och vad just du tycker är vackert. Här svarvade ben som ger en mjuk och rumslig känsla i badrummet.

Foto: Fotograf Magnus Selander

Publicerad i Sköna hem nr 12, 2012.

För mer badrumsinspiration kika in i vårt galleri, Badrum.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!