Ett sagolikt badrum i blandad stil (lite cirkus och lite sekelskifte)

Vem drömmer inte om ett stort, härligt badrum där man kan njuta varma bad i en vacker miljö? I det gamla skärgårdshuset förvandlades ett kök till ett sagolikt badrum.

Uppstoppad papegoja från Lauritz.com, doftljus från Saponi, vas och blommor från Makalösa blommor, brickbord privat. På dörren som döljer en tvättpelare hänger en tvättsäck från Rusta.

Foto: johan carlson sweden +46704 248808

Sekelskifte med cirkustak. Vitt, liggande kakel från Höganäs, och shackrutigt golv, sätter grunden i badrummet. Taket med cirkustältsstämning är gjord av tunn mdf med tofsar och ljusramp bakom. Fågeltapeten Kininvie leaf, Brunschwig & fils/Stiltyger, speglar och takkrona inköpt på Lauritz.com. Asiatiskt sidobord Walles & Walles, brickbord, privat. Matta och kimono från Anna O., handdukar Crafts collection.

Foto: johan carlson sweden +46704 248808

Den öppna spisen är av gammalt märke och installerades där kökets gjutjärnsspis tidigare stått. Porslinsleoparder på vakt.

Foto: johan carlson sweden +46704 248808

Varsitt handfat. Asiatiskt sidobord, Walles & Walles, papperskorg och golvurna, privat, matta och kimono Anna O. Handdukar, Crafts collection. Den eleganta pinnsoffan är klädd i tyg Fullerton från Larsen/Cadoro, tofsband Folckers. Kuddtyg Sunbird, från Matthew Williamson/Cadoro.

Foto: johan carlson sweden +46704 248808

Publicerad i Sköna hem nr 4, 2014.

Läs också:

25 helt fantastiska uteduschar – lyxig spa-känsla

Skapa orientalisk stil i badrummet – snabbt och billigt!

19 badrum vackra i all sin enkelhet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + grå pläd och två ljuslyktor Köp nu!