Jacuzzi i vardagsrummet - nu kan den påkostade lyan bli din

Den här 106 kvadratmeter stora lägenheten belägen i Vasastan i Stockholm som just nu är till salu har verkligen extra allt. Kan du gissa vem säljaren är? (Du har sett honom på tv...)

Här kan du ta ett bad - mitt i vardagsrummet.

Jacuzzin kan även ändra färg.

En minst sagt kreativ placering av jacuzzin...

Även från matplatsen kan du få en skymt av jacuzzin - och tvärtom.

Utsikten från bubbelbadet:

Utanför badrummet finns en liten relaxavdelning.

I lägenheten finns även ett kontor med "Mad men"-känsla:

Nyfiken på vem som äger lägenheten? Det var vi med...

Säljaren är TV4-profilen och sportjournalisten Jesper Hussfelt, som gärna berättar om sin lyxiga lya:

Varifrån fick du inspiration till designen?

— Jag satte mig ner med en arkitekt och ledde en inredningsdesigner att hitta möbler i den stil som jag tyckte passade lägenheten. I grund och botten lyckades arkitekten ta fram en bra planritning. Stilen, som är lite Meetpacking District-ruffig, passar bra in i mitt område.

Varifrån kom idén med jacuzzi i vardagsrummet?

— Min pappa sålde bubbelbadkar och tyckte att jag skulle ha ett. Jag har själv alltid älskat att bada jacuzzi och ville inte stänga in mig när jag badade, så vi löste det med en snygg, glasad variant. Hade jag kunnat öppna upp mer hade jag gjort det, men så här i efterhand är det smidigare med stängda våtutrymmen.

Vad är det bästa med att ha en jacuzzi i vardagsrummet?

— Att kunna bada samtidigt som man nästan umgås med den eller de som är utanför är en fördel. Det är dessutom avslappnande att kunna ligga och titta ut över lägenheten eller ut genom fönstren. Och så är det ju en ren bonus att man kan ligga där och se på TV eller bio genom glasen.

Berätta om kontorsrummet!

— Det är egentligen ett klassiskt kontorsrum som ska kännas lite som ett gammaldags bibliotek eller cigarr-rum. Det ger en seriös känsla att sitta där och jobba. Kontrasten till det andra och fönstren ut mot lägenheten känns också som en kul mix.

Och slutligen, varför har du valt att sälja - vad kan toppa detta?

— Jag har bott här i tre år och gillar nya utmaningar. Nästa gång kanske jag bygger ett spa på en hel våning, haha. Vi får se. Jag köper egentligen hellre mitt boende nära Medelhavet, så kanske hamnar jag där någon gång i framtiden? Eller varför inte Kalifornien?

Nyfiken på att se fler bilder eller kanske rentav lägga ett bud? Här hittar du bostadsannonsen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!