Vad tror du om svartvittrutigt badrumsgolv?

På grund av en fuktskada måste vi byta golvplattorna i vårt nya badrum. Vad tror du om att göra det svart och vitrutigt?

Fråga

Hej, jag har en fråga om kakel i badrummet. 

Vi har ett rätt nykaklat badrum i vitt där vi nu fått fuktskador på golvet och måste därför byta golvplattorna, i övrigt är badrummet okej. Dt är vi är glada för (hur tänkte vi när vi valde kornblå mosaik på golvet!?)

Vad tror du om ett svart vitt mönstrat golv i ett helvitt badrum, känns det klassiskt och kan hålla?

Vilken accent färger kan vi ha till på handdukar mm för att få en klassisk känsla?

Magnus

Svar

Hej Magnus.

Ett svartvitt mönstrat golv ger definitivt en bra klassisk känsla, särskilt om ni tittar på ett golv i den typen av mönster.

Idag finns det ett stort utbud av betongplattor som är mönstrade som ger lite en känsla av gammalt badhus som jag gillar. Marockanskt kakel har även den känslan. Följer ni sedan upp inredningen med klassiska speglade skåpsdörrar, porslinshandfat osv så kommer det att bli perfekt!

Jag tycker att ni kan ha handdukar till i alla färgskalor egentligen, men en mild grön färgskala känns avkopplande i badrummet, till det accenter i lite mörkt trä.

Jessica

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!