15 underbara och inspirerande tapeter för barnrum

Vindlande vackra blommor, fyrbenta vänner från skogen och magiska världar. Här är 15 sagolikt fina tapeter för barnrummet!

15 underbara tapeter för barnrum

1. Faded passion, grön, Sandberg

Sandbergs förtrollande tapet Faded passion i den här mjukt gröna färgställning är ljuvlig i barnrummet med de romantiska, stora blommorna som lyser upp som älvkjolar. Läs mer och köp här.

2. Garden,  barley beige, Mrs. Mighetto

Mrs. Mighettos universum av söta varelser hittat bo i en serie bedårande tapetmönster. Garden med kaniner, fåglar och fjärilar finns även i ursnygg tallgrön version. Läs mer och köp här.

3. Land of roses, Mrs. Mighetto

Ljuvligt överdimensionerade rosor i mjuk, rosa färgställning. Vilken dröm för fantasilekar i vilda trädgårdar och vindlande slott! Läs mer och köp här.

4. Ella, Sandberg

Att prickar kan se så spralliga ut! Eller är det smaskiga frön? Filurer? Den här tapeten blir omtyckt i alla barns rum. För att den är så full av bus! Läs mer och köp här.

5. Forest friends, Newbie limited edition för Boråstapeter

Foto: All rights reserved

Newbies älskade mönster som annars syns på plagg för de minsta finns nu som tapet! Den här lugna, dovt blå tapeten har sirligt tecknade skogsvänner att upptäcka bland bär och blad. Läs mer och köp här.

6. Morängen, Sandberg

Morängen är en tapet/mural där vissa av blommorna i Sandbergs populära mönster Lo har fått växa sig stora. Som att själv vara pytteliten och springa ute på den stora ängen. Läs mer och köp här.

7. Ocean Stories, Mrs. Mighetto

Ocean stories är en tapet/mural designad i samarbete med Jimmy Cricket, som är en mästare inom barntapeter, känd över hela världen. Under havets yta möter vi nya vänner, som valen med hatt! Läs mer och köp här.

8. Dinosauria, dusk, House of Hackney

Dinosauria är en tapet från brittiska mönstermästarna House of Hackney, som med  humor och elegans lyckats skapa en tapet som passar lika bra för vuxna som i barnrummet! Läs mer och köp här.

9. Bows, Garbo & friends

Garbo & friends är en svensk designstudio som skapar ljuvliga kvalitetsprodukter för minis. Rosetter är rara, och de sitter inte alltid rakt. Fladdriga festprissar, de där! Läs mer och köp här.

10. Moon, mörkblå, Ferm living

Till månen och tillbaka. Stjärnor och planeter fyller den här rofyllda men ändå fantasisprakande tapeten från danska märket Ferm living. Läs mer och köp här.

11. Woodland, charcoal, Jimmy Cricket

Lekfullt designad av Fleur Harris för Jimmy Cricket. I vackra färger med mörk grön som botten finns de sagolika skogsdjuren så som kaniner, rävar, ugglor och fåglar. Läs mer och köp här.

12. Hackney empire, House of Hackney

Mot en krispig bakgrund får de mysiga djuren spela huvudrollen, men tapetserien innehåller också galet fina versioner med svarta eller gula ränder! Läs mer och köp här.

13. Hollie, blå, Sandberg

Här hittar man den stora björnlokan, kantareller, fasanen  och rådjure i fina, vita illustrationer mot mjukt mörkblå fond. Hollie finns även i grön och grå, läs mer och köp här.

14. Charlie, Boråstapeter

En handritad barntapet i ljusa, glada färger där ekorrar samlar ekollon, gungar och hänger uppochner. Skapat i Boråstapeters Designstudio av Amanda Nordblad, läs mer och köp här.

15. Ava, Sandberg

Ava är redan en modern klassiker. En snirkligt storblommande tapet som passar utmärkt också i barnrummet!Den här underbara blå, rosa färgställningen av Ava ingår i Sandbergs kollektion "Kubel kids". Läs mer och köp här.

Läs mer:

11 fantastiskt mysiga barnrum (med smarta lösningar!) att inspireras av!

23 vackra tapeter för ett rofyllt sovrum

20 ursnygga och inspirerande tapeter för kök

Varje rum en egen värld hos dottern till skaparen av tapethuset de Gournay

20 hetaste trendfärgerna 2019!

Sköna hem by Caparol är en kollektion med unika, matta och stilsäkra nyanser. SE ALLA HÄR!

Foto: Martin Cederblad

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + grå pläd och två ljuslyktor Köp nu!