Bra förvaring i barnrum?

Fråga

Bra förvaring i barnrum?

Jag har ett barnrum som saknar bra förvaring av bl a leksaker och som är lätt för barnen att komma åt. Gärna någon lösning på möbel där man även i framtiden kan ställa tv på, fina saker som barnen fått som man vill ha framme, men kanske inte leka med förrän de blir äldre.
Tacksam för alla tips!
Axel

Svar

Hej Axel!  

Barnrumsförvaringar finns det inte så mycket varianter på marknaden som är helt optimala. Jag gillar en enkel lösning från Ikea, man tar deras vitrinskåp som endast är 37 cm djupt med luckan inräknad, 70 cm höga och sätter flera skåp på rad med ben (eller utan, och hänger skåpen direkt på väggen) på längst en vägg med t ex vanliga vita enkla luckor.

En valfri bänkskiva eller en vit laminatskiva på som toppdel. Då har man fått en förvaringsdel, och barnen når alla skåp enkelt. Skåpen slukar en hel del förvaring, man kan ha spel, filmer, pussel, leksaker, kläder mm i dem. Och ovanpå kan man ställa sådant man är rädd om eller sådant som barnen inte ska nå när de är mindre. Också en perfekt yta att visa upp sina legobyggen på!  

Jessica