Feng shui och inredning – från grunden och genom alla rum

Feng shui-experten Jannice Wistrand driver Sköna hem-bloggen Simplicity. Här delar hon med sig av sina kunskaper inom Feng shui och inredning. Hon tar oss genom tankar om Feng shui bland annat i sovrum, vardagsrum och hall.

Feng shui är, mycket förenklat, läran om energier och balans. Jannice Wistrand med bloggen Simplicity här på Sköna hem, är certifierad Feng shui-konsult.

Vad är det bästa med Feng shui?

– Att man kan tillämpa läran i sitt liv och i sitt hem oavsett stil. Att det är utom alla trender och att det främjar det personlig. Det lyfter det viktiga i livet och kantar det med skönhet.

Är du nyfiken på hur du kan inreda med fena shui i ditt hem? I kursen Lär dig inreda med feng shui finns Jannices Feng shui-skola samlad. Kika närmre på kursen i trailern nedan!

Lär dig inreda med feng shui

 

Följ med hem till Jannice Wistrand, feng shui-expert och Årets inredningsbloggare! 

I en unik onlinekurs lär hon dig allt om hur du skapar harmoni, balans och energi i ditt hem enligt den 3000 år gamla läran.

30 avsnitt för alla dina rum om chi, kraftposition, de fem elementen, färglära, yin & yang och mycket mer!

Visste du att feng shui fungerar på alla inredningsstilar? Det är ett tänk som alla kan använda i sitt hem, oavsett tycke och smak!

LÄS MER OCH KÖP HÄR!

 .

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!