Hur förbättrar jag mitt skrivbord?

Jag är på gång med att förnya mitt arbetsrum och har nu köpt ett enkelt, vitt, stort skrivbord med specialbeställda raka, tunna samt rostfria ben som ger ett lite mer designat intryck

Fråga

Hur förbättrar jag mitt skrivbord?

 

Jag är på gång med att förnya mitt arbetsrum och har nu köpt ett enkelt, vitt, stort skrivbord med specialbeställda raka, tunna samt rostfria ben som ger ett lite mer designat intryck.

Bordet är jag nöjd med förutom att jag skulle behöva en mer tålig yta, då jag tycker att denna högblanka skiva lätt blir ful och repig. Dessutom känns detta stora skrivbord tomt och trist, jag behöver en mer inspirerande arbetsplats eftersom jag jobbar hemma hela dagarna.

Vad ska jag göra, vad har jag missat? Jag behöver proffshjälp akut!

Magnus

Svar

 

Hej Magnus!

Tyvärr är det så att vissa högblanka ytor lätt blir repiga, det är nackdelen med just sådana bordsskivor.

En snygg detalj är att beställa till en glasskiva att lägga på bordet. Det ändrar dock kulören lite mer åt det gröna hållet när skivan är vit, men som en detalj kan du lägga en vit tapet eller ett tyg under så blir det genast ett mer egendesignat bord!

Kosta även på dig lite fina detaljer till skrivbordet. Bookbinders design har väldigt mycket härliga, textilklädda skrivbordsdetaljer som pärmar, pennburkar och förvaringsdelar där du kan välja en färg genomgående eller blanda färger på skrivbordet, för att göra det mer funktionellt och färgglatt.

Då du arbetar hemma är skrivbordet en viktig del för att du ska trivas!

Jessica