Hitta rätt med etikett

Kryddetiketterna från Kryddetikett.se fäster man enkelt på burk­locket vilket ger dig en bra överblick trots att du förvarar dem stående i lådan eller i en korg i skåpet, 120 kr/84 st, R.o.o.m.

Så tyckte experterna

Kryddan Peterson, underhållare

– Flipp! Designen är snygg men inte praktisk. Det finns ­olika färgskalor att välja mellan, men när man väl valt skala är etiketterna hopplöst lika varandra. Man måste läsa. ­Någon liten illustration hade varit bra, och så är de lite i dyraste laget. Men på det hela taget är det en bra idé, ­helikopterperspektiv har aldrig varit fel. Så den kan säkert utvecklas ­vidare och bli populär.

Katarina von Malachowski, butikschef på Stockholms Æter & Essence-fabrik

– Flopp! Idén med etiketter på toppen av burken är bra, så de kommer säkert att sälja. Men texten är lite dåligt tryckt, och känns suddig – så etiketter i svart och vitt hade varit bättre för läsbarheten. Dessutom fäster de dåligt på underlaget. När man lagar mat blir man kladdig om händerna också, och det är troligt att man skulle behöva byta ut etiketterna vartefter. Men då blir det inte prisvärt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!