Horoskop – så inreder vattumannen

Inredningshoroskop – vattumannen – så inreder vattumannen.

Vattumannen – unikt och nyskapande

(20 januari – 18 februari)

Att städa är inte heller vattumannens högsta prioritering, även om hen i teorin tycker det är bäst när det är rent. Men det är också så himla spännande i den här boken nu, plus att hen håller på att göra egen rökelse och designa ett nytt sorts skåp som stänger sig själv. Åh just ja, hen hittade den här gamla hyllan på vinden, den ska sättas upp också.

Städa? Ja, just ja, vi gör det sen, vi ser den här filmen först. Lunch? Har inte ätit frukost än. Ska bara ta en skål kefir med egengjord müsli. Ja ni fattar, hos Vattumannen råder inte direkt kaos, men ett mer fritänkandets rutin, som kanske inte är helt självklar för andra, men som gör vattumannen trygg i sitt.

Detaljer är viktiga här, medan helheten kanske inte alltid prioriteras. Att den plantan vattnas och den vasen dammats av är viktigare än att hela stället är i ordning. Vattumannens logik är dock alltid vattentät och egentligen glöms inget av. Välkommen in med skorna på om du vill.

Läs också:

Oxen – lugnt och tryggt

Tvillingarna – socialt och stimulerande

Kräftan – köket och krypinet

Lejonet – öppet och lättstädat

Jungfrun – enkelt och tilltalande

Vågen – stilren och tydlig

Skorpionen – säkert och privat

Skytten – utomhusbibliotek? Låter bra, jag tar det

Stenbocken – klassiskt med hög funktionalitet

Fiskarna – välkomnande och öppet

Väduren – färg och förvaring

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!