Hur hittar jag den perfekta, orangea nyansen?

Jag letar efter en varm, orange tapet, då jag fått en galen idé om att göra hallen i min lilla etta orange. Resterande ytor är helvita med mycket vita och mörka möbler, så tror jag det skulle kunna bli fint!

Fråga

Hur hittar jag den perfekta, orangea nyansen?

Jag letar efter en varm, orange tapet, då jag fått en galen idé om att göra hallen i min lilla etta orange.

Resterande ytor är helvita med mycket vita och mörka möbler, så tror jag det skulle kunna bli fint!

Jag har genomgående målade, helvita furugolv, och i hallen har jag kostat på mig att fälla in sex stycken spotlights i taket, så där är mycket ljus.

Har dock inte hittat en lagom orange tapet eller färg, så undrar om du har något bra förslag?

Mats

Svar

Hej Mats!

Jag tycker det låter bra att sätta lite fart och färg i hallen, särskilt då du har vita golv som ger den orangea färgen spelrum och ljus.

Just vad det gäller orange så är det en svår färg att få tag på en tapet med en lagom stark ton i, men jag lyckades faktiskt hitta en läcker tapet med ränder längst ner, som jag tror att du skulle gilla. Larsen Wallpaper heter leverantören, och tapeterna finns att beställa bland annat hos www.innesweden.com.

Jag tror den kan ge en varm, välkomnande hall!

Jessica

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 8 nr av Sköna hem - få 4 rödvinsglas från iittala. Läs mer!