Gå en inredningskurs med Sköna hem!

Foto: Martin Cederblad

Sköna hems populära, exklusiva inredningskurser ger dig fördjupad kunskap om inredning, färglära, ljussättning, möblering och olika möbelstilar.

I över 18 år har vi hållit våra unika och mycket populära inredningskurser. På våra exklusiva kurser får du personlig handledning av våra erfarna, proffsiga kursledare. Vi ger dig nycklarna till att bli ännu bättre på att inreda personligt & vackert. Vi guidar dig fördjupad kunskap om färglära, ljussättning, möblering och olika inredningsstilar. Allt inom ramen för en underbart inspirerande kurs, fylld av gedigen inredningsglädje!

Foto: Sköna hem

Unna dig en av våra populära inredningskurser

INREDNINGSKURSER

Grundkurs i inredning – 2 dagar
Läs mer och boka 

Grundkurs i inredning de luxe – 3 dagar
Läs mer och boka 

Fortsättningskurs i inredning – 2 dagar
Läs mer och boka 

Fortsättningskurs i inredning de luxe – 3 dagar
Läs mer och boka 

Avancerad projektarbeteskurs i inredning  – 2 dagar + projektarbete
Läs mer och boka 

Företagskurs i inredning
Läs mer och boka  

___________________________________________________________

Väljer man att gå samtliga 3 steg, grundkurs de lux, fortsättningskurs de lux och avancerad kurs så blir man tilldelad ett sammanfattat kursintyg med diplom och titeln inredare.

___________________________________________________________

Kursledare

Ulrica Hansson visste tidigt att det var inredning hon ville arbeta med. Hon har det i händerna. På 90-talet gick hon en treårig utbildning, interior design technology, i Fort Lauderdale i Florida. Hon har allt sedan dess arbetat som inredningsarkitekt. Ulricas uppdrag har varit så vitt skilda som hotellinredning, kontor och sedan 20 år är det privata inredningar som får liv genom hennes säkra öga och skaparglädje. Kursledare är hon sedan år 2000 och hon gillar skarpt att möta inredningsintresserad och lära ut hur man hittar smarta lösningar och låter det praktiska gå hand i hand med design.

Foto: Sköna hem

Kursledare Ulrica Hansson

Kurslokal

Kurserna hålls på Hotel Best Western Kom, Döbelnsgatan 17 i Stockholm, T-banestation Rådmansgatan. Du erhåller 15% rabatt på logipriset vid bokning av hotellrum i samband med kurstillfällena.

Uppge kod: SKÖNA HEM

För bokning kontakta: bokning@komhotel.se

Ge bort en inredningskurs i present

Du kan också göra någon glad genom att ge bort ett presentkort på någon av våra inredningskurser. Boka som vanligt och skriv ut ett presentkort (pdf). Ladda hem presentkort att skriva ut! 

Villkor

Efter bokningsbekräftelse är anmälan bindande. Alla om- och avbokningar debiteras med en avgift på 1 800 kr. Vid sjukdom med läkarintyg får du givetvis pengarna tillbaka

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 300 000 andra - läs Sköna hem! Se erbjudande!