Julfint rum för rum

Julen varar än’ till påska? Här har Sköna hems inredare stylat en hall, ett vardagsrum, ett sovrum och ett kök som både känns stämningsfyllda och aktuella över hela, härliga ledigheten.

Juklappstips för hemmalivet

Charlotte Pettersson, inredningschef: Fridfullt vardagsrum

Flera olika ljuskällor och ombonade, ljusa textilier ger en fräsch känsla som samtidigt bjuder in till kurar-mys. Det krispiga vardagsrummet är en uppiggande vintervitamin.

Av: CHARLOTTE PETTERSSON Ass: PONTUS NILVANDER Foto: MARTIN CEDERBLAD

 Per Wennberg, inredare: Hall som håller gnistan

En möblerad och välkomnande hall, utrymmet man ofta glömmer bort, är en viktig del av hemmet. Och hallens storlek spelar inte så stor roll. En mistel, ett tänt ljus, en vacker matta eller en enhetlig färgskala kan räcka för att ge fin ”välkommen hem”- känsla. 

Av: PER WENNBERG  Foto: MARTIN CEDERBLAD

Karolina Karlsson, inredare: Nyklassiskt julkök

Traditionella julingredienser finns i köket, fast i ny form. Lampan får symbolisera en snöboll, kottar och skira kvistar i rött fyller tapeten. Här är det perfekta, svala stället att ladda med gröt på, innan, under och efter julruschen!

Av: KAROLINA KARLSSON  Foto: MARTIN CEDERBLAD

Marie Wärme, inredare: Sovrumsfröjd!

Broderat, stickat, sytt, och knåpat – hantverk hör julen till. Ett kuddhav i alla upptänkliga former, färger och mönster sätter både kropp och sinne i välbehövligt rofylld stämning. I sovrummet möts nytänk och tradition för skön middagsvila.

Av: Marie Wärme Ass: Linda Åhman Foto: Martin Cederblad

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av Sköna hem - få 2 skålar från Rörstrand. Läs mer!