Klistermärken för väggen

Klistermärken med motiv för väggen. Mönster av olika formgivare som du själv bygger upp och flyttar runt på väggen; när du tröttnat är de bara att ta bort! Från 400 kr på David design.

Så tyckte experterna

Sara Nilsson, säljare på tapet- och heminredningsbutiken Björklund & Wingqvist:

– Flipp! En bra och rolig idé som helt klart kan bli den nya fondväggen! Unga människor som ofta gör om hemma kommer att gilla dem. Kul att det finns så många olika motiv, jag tycker om flera stycken. Däremot är det svårt att veta om man kommer att ändra placering och mönster så ofta! Tyvärr är de lite för dyra för det.

Katarina Bonnevier, arkitekt och doktorand på Arkitekturskolan:

– Flipp! En självklar flipp! Jag skulle kunna tänka mig att ha dem på min hallvägg som är lite lång och tråkig. De är för dyra för att man ska byta mönster ofta, så jag tror att de kommer att få sitta kvar ett tag! Poängen är att man själv bestämmer hur de ska sitta. Fick man själv designa sitt personliga mönster skulle det vara en superflipp!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!