8 Ikea-nyheter som kommer göra underverk i ditt kök

Här har vi hittat lite extra fina nyheter till köket från Ikea. Det är ju detaljerna som gör det, och just dessa detaljer kommer kunna göra underverk i ditt kök på ett eller annat sätt!

1. Fristående köksö

Denna ikea-nyhet är egentligen ett skrivbord och heter Kullaberg. Men, se på det, det skulle göra sig utmärkt som en fristående köksö för både arbete och häng, utseendet talar för det. Bänkskivan som är av furu kan man måla och vaxa i någon fin kulör som passar i köket.

LÄS OCKSÅ: 36 enkla knep som gör ditt kök som nytt

2. Gångmatta

Underbart vacker slätvävd ullmatta i gråskalor, Kattrup, blir en fin detalj i köket. Ull är smutsresistent och mönstret förvillar också om det skulle råka bli lite spill här och var. Plastmattor i köket i all ära, men ull är både värmande och vackert.

3. Stänkskydd i mässing

Väggplattan Lysekil i mässingsfärgad laminat kan fästas direkt på väggen. Såga bara till enligt dina mått och du får enklste sättet att tillexempel dölja icke önskvärt kakel till en helt överkomlig peng (och arbetsinsats).

[adSpace placement="auto"]

4. Punktbelysning

Klämspotten Varv i mässing kan placeras i köket där det behövs extra punktbelysning.

5. Dramatisk fruktskål

Skålen, Svärtan i etsad pulverlackad stål kommer tillföra lite dramatik till vilket kök som helst. Den är generöst tilltagen och dekorativ i sig själv.

6. Vitrinskåp i ny trendfärg

Har du plats för ett vitrinskåp i ditt kök kanske Billy vitrinskåp i nya trendfärgen beige skulle kunna vara något?

7. Barbord

Norråker barbord i vitlaserad björk kan fungera som avlastningsyta och en liten extra sittplats eller arbetsbänk. Passar lika bra i det lilla köket som det stora köket. Häng krokar på sidorna och du får ett extra förvaringsutrymme för stekpannor, grytor, slevar, vispar och kökshanddukar till exempel.

[adSpace placement="auto"]

8. Bricka i mässing

Belevad är ett ljusfat som fungerar lika bra som bricka eller att lägga upp frukt på. En vacker köksdetalj i mässing helt enkelt.

8. Mall till en tavelvägg

Har du alltid velat skapa en sådan där fin tavelvägg som syns överallt i inredningsmagasin och på olika inspirationssidor, men aldrig riktigt kommit till skott eller vetat hur du ska göra? Nu kan du med hjälp av Måtteby upphängningsmall, samt ramarna Gunnabo, Fiskbo, Knoppäng, Marietorp, Silverhöjden, Mossebo eller Ribba, skapa en eller flera välkomponerade tavelväggar i ditt kök eller annorstädes. En himla smart produkt från Ikea måste vi säga!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!