Det perfekta kaklet till lantkök eller franskt bistrokök

Tänk på att det är detaljerna som gör det. Planerar du nytt kök och gillar den lantliga stilen, eller det franska bistroköket? Här har vi listat kakel som passar utmärkt för dessa två kökstyper.

Chalk White 6,3 x 13 cm

Mjukt åldrade vita och bleka jordtoner, lätt krackelerade för att skapa och förstärka tidlösheten. Franska kakelbutiken.

The Cat´s Whiskers

Tidlös kollektion av vackra glasyrkulörer. De subtila bleka glasyrtonerna med krackelerad yta skapar perfekt harmoni med den rustika karaktären på den handgjort terrakottaplattan. Franska kakelbutiken.

Eau de Nil

Äkta terrakottakakel med vackra dova glasyrer med krackelerad yta. De harmoniska färgtonerna i kollektionen ger möjlighet till tidlös färgsättning i både moderna som klassiska miljöer. Franska kakelbutiken.

CC Höganäs Cotto Vogue Ivoire

Fransk-inspirerat kakel. Grundplattorna finns i tre format i 8 färger, medan dekorplattorna finns i fyra alternativ i två storlekar. Stonefactory.

CC Höganäs Kakel Biselado 

Biselado med fasade kanter och kreativa format finns i vitt eller svart och i fem olika format. Stonefactory.

CC Höganäs Kakel Biselado Svart

Stonefactory.

Väggtegel belga alpino 6x20 cm 

De murade är definitivt tillbaka som het trend. Stonefactory.

Vit blank slät 20x20 cm 

Ett klassiskt vitt kakel med brett användningsområde. Perfekt för det lilla projektet som för det stora. Finns i rakt slät utförande, vågigt blankt och matt slät finish. Stonefactory.

Konradssons Wave vit blank/matt 20x20 cm 

Wave vit från Konradsson kakel är en kakelplatta med härligt "handgjord" struktur som ger ett harmonisk och klassiskt utseende. Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan. Stonefactory.

Voltaire – grönturkos/aubergine/vit

Marrakech design

Voltaire – smoke

Marrakech design

Vieille France Bleu - P.A. Tueda Suede

Tio olika motiv ingår i kakelserien. Alla motiven är gamla klassiska franska motiv med ursprung från norra Frankrike. Liknande mönster finns t.ex. i Claude Monets hus i Giverny norr om Paris. Franska kakelbutiken.

Läs också:

11 viktiga detaljer när du ska skapa ett franskt bistrokök

Köksinspiration – fransk bistrostil

Frossa i lantlig stil – 29 lantkök att inspireras av

10 värsta misstagen när du planerar nytt kök

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!